Webmaster med øje for detaljen

Vi søger en webmaster, der kan projektlede og videreføre udviklingen af vores CMS-platform med nye, spændende moduler samt stå for onlineoplæring af og -support til redaktørerne i vores datterselskaber rundt om Østersøen.

Du har en web-orienteret uddannelse som fx Multimediedesigner eller Webintegrator og gerne flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med opbygning af websites og udvikling af moduler – og derfor har 100 % styr på UX, målgruppeforståelse og fornemmelse for ”hvad der virker” på nettet.

I Danish Agro bruger vi i dag Dynamicweb Rapido og har en lang række templates til rådighed, som alle er designet og udviklet i overensstemmelse med koncernens grafiske retningslinjer – således at samtlige websites får et ensartet udtryk på tværs. 
 

Selvkørende med øje for detaljen
I store træk bliver din rolle at stå for at rulle platformen ud til vores datterselskaber og oplære hver enkelt redaktør. Du vil desuden hjælpe med at launche de enkelte websites og vil i den forbindelse være bindeleddet til vores IT-afdeling. Samtidig bliver du en partner til redaktøren i forhold til efterfølgende support og videreudvikling af backend og templates.

Du skal kunne lytte til redaktørernes behov for nye moduler, oversætte dem til mockups og kravspecifikationer, projektlede implementeringen i samarbejde med udviklerne samt teste og kvalitetssikre modulerne, så de virker på desktop, tablet og telefon. Udarbejdelsen af de grafiske elementer i løsningen vil ske i samarbejde med vores grafiske designer.

Du vil med andre ord komme til at sætte dit præg på den måde, koncernens datterselskaber præsenteres på overfor slutbrugerne i landene rundt om Østersøen.

Du skal ikke kunne kode, men det vil være en fordel, hvis du har kendskab til, hvad der kan lade sig gøre i forhold til HTML og CSS, når nye moduler skal udtænkes og implementeres. Det vil ydermere være en fordel, hvis du har kendskab til cookies, serveropsætning og DNS-records.
 

Hvad kan vi tilbyde?
Du bliver en del af grovvarekoncernen Danish Agro - en af Danmarks største virksomheder med en omsætning på godt 40 mia. kroner. Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget og beskæftiger over 5.000 medarbejdere i 16 lande, som har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi er ejet af danske landmænd, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i deres behov.

Du ansættes i vores kommunikations- og marketingteam på hovedkontoret i Karise, hvor du i samarbejde med dine syv passionerede kolleger hver dag arbejder ud fra nogle klare målsætninger.

”Du kan forvente at komme ind i et dynamisk team og en virksomhed, som lige nu er i en spændende udviklingsproces, hvor vi blandt andet er ved at styrke vores fælles onlineplatforme i koncernen. Denne udvikling skal du kunne se det spændende i at være med til at forme, videreudvikle og eksekvere på,” fortæller din kommende chef, kommunikationsdirektør Søren Møgelvang Nielsen.
 

Det skal være sjovt at arbejde hårdt
Som medarbejder hos os får du rig mulighed for at realisere dit potentiale – både fagligt, men også socialt. Vi er gode til at hjælpe hinanden på tværs af teamet og har en uformel tone. Der er højt til loftet, og vi arbejder hårdt for at nå vores mål – på både den korte og den lange bane.

Vi tilbyder morgenmad- og frokostordning, pension og et hyggeligt, stabilt arbejdsmiljø.


Vi forventer, at du har

 • Stærke projektlederegenskaber og er selvkørende
 • En god teknisk forståelse for CMS’er og udvikling af moduler
 • Erfaring i og kendskab til UX-design og fornemmelse for ”hvad der virker” på nettet
 • God forståelse for målgruppebehov - erfaring i at arbejde med online kunderejser er en fordel
 • Erfaring med at udarbejde kravspecifikationer og mockups til udviklere
 • Lyst til at oplære vores redaktører i backendarbejde og opbygning af websites
 • En positiv og udadvendt personlighed
 • Er flydende i engelsk – både i skrift og tale
 • Minimum 4 års relevant erhvervserfaring fra lignende stilling i virksomhed eller fra bureau
 • En relevant uddannelsesmæssig baggrund med fokus på CMS


Arbejdsadresse:
Danish Agro a.m.b.a.
Køgevej 55, 4653 Karise
Se på kort

Klar til et nyt og spændende job?

Har du lyst til at sætte dit præg på en af Danmarks største virksomheder, så send os en kort ansøgning
med vedhæftet CV. 

Ansøgningsfristen er den 8. august og vi indkalder derefter til samtale i uge 33 med tiltrædelse 1. oktober. 

Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG STILLINGEN

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsdirektør Søren Møgelvang Nielsen.

Søren Møgelvang Nielsen
Kommunikationsdirektør
Tel 8887 3958

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.