STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Værkfører hos Traktor & Høstspecialisten

Vi søger en aktiv og energisk frontfigur på værkstedet i Kolding. Vi søger værkføreren, som finder det naturligt at gå forrest – og som er klar til et job med masser af udfordringer og muligheder.

Hos Traktor og Høstspecialistens afdeling i Kolding tilbydes frie rammer, hvor du bliver en del af forretningens daglige ledelse, som i dag består af et lederteam på 6 mand. Vi søger en stærk ledertype, der ledelsesmæssigt er i besiddelse af en naturlig pondus, er vant til at lede og gå forrest, samt har en synlig ledelsesstil med en praktisk tilgang der skaber resultater og opbakning i organisationen.


Dine arbejdsområder
Som værkfører får du stor indflydelse på alle forretningens arbejdsgange.
Dine primære arbejdsopgaver bliver således:

 • Kundeservice, herunder opsøgende kundekontakt og reklamationshåndtering
 • Ledelse af montørerne på værkstedet samt på landevejen 
 • Kvalitetssikring af det arbejde som vi har udført 
 • Personaleledelse, herunder motivering og planlægning af arbejdsdagen 
 • Professionel og individuel rådgivning til kunderne
 • Sikre at både værkstedet og vores arbejdsgange er præsentable og professionelle 
 • Budgetansvar for din afdeling og håndtering af fakturering, både internt og eksternt  Dine kvalifikationer
Som person har du veludviklede forhandlingsevner, og du sætter en ære i at få skabt gode samarbejdsrelationer. Din lederstil er åben, synlig og præget af engagement og godt humør. Derudover forventer vi, at du:

 • Har en landbrugsrelevant uddannelse, som f.eks.  Landbrugsmaskinmekaniker, Agrarøkonom, Teknolog eller lignende med en god forståelse for landbrugsmaskiner og ikke mindst landmanden
 • Har kendskab til og forståelse for landmandens behov
 • Har IT-erfaring, hvor både Office 365, Navision og generel IT er en naturlig del af din dagligdag
 • Aldrig går på kompromis med kvaliteten i det arbejde du sender ud af værkstedet – det er hele vores fundament, og det værner vi meget om
 • Er struktureret, selvkørende og sætter en ære i at yde dit bedste hver gang
 • Du er villig til at gå foran og lægge den arbejdsindsats som stillingen kræver. Du skal vise vejen - specielt i sæsonerne, hvor tingene går rigtig stærkt, og kunder og kollegaer alle har brug for dig.

 

Ansættelse
Vi tilbyder en selvstændig fuldtidsstilling med gode udviklingsmuligheder. Du kommer til at arbejde i en flad og uformel organisation, hvor der er høje forventninger til kvalitet og resultater. Du får et arbejde, hvor ingen dage er ens og der er højt til loftet. Du tilbydes løn efter kvalifikationer.


Arbejdsadresse
Traktor & Høstspecialisten A/S
Ambolten 35
6000 Kolding
Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og CV pr. mail til HTH@TOHS.dk – Emne ’Værkfører’.  Vi behandler ansøgningerne løbende og ansættelsen finder sted, når vi har fundet den rette.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Henrik Thomsen
Adm. Direktør
Tel 2019 3350

Om Traktor & Høstspecialisten

Om Traktor & Høstspecialisten

Traktor & Høstspecialisten A/S ønsker at bidrage til, at du får en god og effektiv arbejdsdag. Selskabet beskæftiger 28 medarbejdere inden for salg, service, reservedele og administration. Læs mere på
traktor-hostspecialisten.dk.

Landbrugsmaskiner

Traktor & Høstspecialisten A/S forhandler kun landbrugsmaskiner, der kan leve op til udfordringerne i det moderne dansk landbrug. Gennem mange års erfaring ved de, hvad der skal til for at holde deres kunder kørende med solide landbrugsmaskiner året rundt.

Danish Agro koncernen

Traktor & Høstspecialisten A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.