Værkfører søges til Traktor & Høstspecialisten A/S

Vi søger en aktiv og energisk frontfigur på vores værkstedet i Hinnerup.

Jobindhold
Vi søger værkføreren som finder det naturligt at gå forrest – og som er klar til et job med masser af udfordringer og muligheder.

Hos Traktor og Høstspecialistens afdeling i Hinnerup tilbydes frie rammer, hvor du bliver en del af forretningens samlede ledelsesteam, som i dag består af 12 gode kollegaer. Vi søger en stærk ledertype, der ledelsesmæssigt er i besiddelse af en naturlig pondus, er vant til at lede og gå forrest, samt har en synlig ledelsesstil med en praktisk tilgang der skaber resultater og opbakning i organisationen.


Dine arbejdsområder

 • Som værkfører får du stor indflydelse på alle forretningens arbejdsgange.
 • Dine primære arbejdsopgaver bliver således:
 • Du vil bl.a. få ansvaret for hele vores mejetærsker- og redskabsprogram, så vi forventer du har erfaring med disse produkter
 • Kundeservice, herunder opsøgende kundekontakt og reklamationshåndtering
 • Ledelse af montørerne på værkstedet samt på landevejen
 • Kvalitetssikring af det arbejde som vi har udført
 • Personaleledelse, herunder motivering og planlægning af arbejdsdagen
 • Professionel og individuel rådgivning til kunderne
 • Sikre at både værkstedet og vores arbejdsgange er præsentable og professionelle
 • Budgetansvar for din afdeling og håndtering af fakturering, både internt og eksternt


Dine kvalifikationer
Som person har du veludviklede forhandlingsevner, og du sætter en ære i at få skabt gode samarbejdsrelationer. Din lederstil er åben, synlig og præget af engagement og godt humør. Derudover forventer vi, at du:

 • Har en landbrugsrelevant uddannelse, som f.eks. Landbrugsmaskinmekaniker, Agrarøkonom, Teknolog eller lignende med en god forståelse for landbrugsmaskiner og ikke mindst landmanden
 • Har kendskab til og forståelse for landmandens behovHar IT-erfaring hvor både Office 365, Navision og generel IT er en naturlig del af din dagligdag
 • ALDRIG går du på kompromis med kvaliteten i det arbejde du sender ud af værkstedet – det er hele vores fundament, og det værner vi meget om
 • Er struktureret, selvkørende og sætter en ære i at yde dit bedste hver gang
 • Du er villig til at gå foran og lægge den arbejdsindsats som stillingen kræver. Du skal vise vejen - specielt i sæsonerne hvor tingene går rigtig stærkt, og kunder og kollegaer alle har brug for dig.

 

Arbejdsadresse
Traktor & Høstspecialisten A/S, Herredsvej 8, Grundfør, 8382 Hinnerup. Se på kort.

Er du interesseret?

Ansøgning og CV sendes til hth@Tohs.dk - Emne ’Værkfører’ Vi holder løbende samtaler, og forventer at stillingen bliver besat hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er dog senest d. 15/08 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Henrik Thomsen
Administrerende Direktør
Tel 2019 3350

Om Traktor & Høstspecialisten

Om Traktor & Høstspecialisten

Traktor & Høstspecialisten A/S ønsker at bidrage til, at du får en god og effektiv arbejdsdag. Selskabet beskæftiger godt 50 medarbejdere inden for salg, service, reservedele og administration. Læs mere på
traktor-hostspecialisten.dk.

Landbrugsmaskiner

Traktor & Høstspecialisten A/S forhandler kun landbrugsmaskiner, der kan leve op til udfordringerne i det moderne dansk landbrug. Gennem mange års erfaring ved de, hvad der skal til for at holde deres kunder kørende med solide landbrugsmaskiner året rundt.

Danish Agro koncernen

Traktor & Høstspecialisten A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.