STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Studentermedhjælper til HR-Systemer og -Projekter

I Danish Agros HR-afdeling mangler vi en proaktiv og meget struktureret studentermedhjælper, der kan indgå i vores arbejde med at implementere et nyt HR-system samt yde support til vores andre organisationsudviklingsrelaterede projekter.

Bliv en del af Danish Agro
Danish Agro er en samling af 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Sammen hjælper vi danske og internationale landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser, som skaber værdi hos den enkelte landmand.

Du bliver en del af et mindre team, hvor vi arbejder med HR-udvikling, -drift og compliance. Du vil sammen med vores Organisational Development Specialist stå for vores igangværende HR-systemprojekt, ligesom du vil supportere på en del forskellige organisationsudviklingsrelaterede driftsopgaver. 


Dit primære arbejde vil bestå i at

 • Supportere organisationen og vores Organisational Development Specialist i at udvikle, konfigurere og implementere et HR-system (Microsoft Talent) på koncernniveau:
  - Udvikling af Masterdata-skabeloner
  - Indtastning og kontrol af data
  - Afstemning mellem forskellige project tracks i virksomheden
  - Deltagelse i workshops
 • Være med til at justere overblikket over vores jobroller i koncernen
 • Supportere på vores andre organisationsudviklingsrelaterede projekter, hvor du også har ”hands-on” på eksempelvis employer branding eller talent management.

Derudover vil du varetage generelle ad-hoc-opgaver som support til den øvrige HR-afdeling.

Din arbejdstid bliver cirka 20 timer om ugen efter aftale, afhængig af vores behov og din studieplan.

 

Dine kvalifikationer
Du vil blandt andet arbejde med persondata. Derfor er det vigtigt, at du er diskret. Du er detaljeorienteret og går ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde. Vi forventer, at du kan arbejde meget systematisk, og at struktur er naturligt for dig. 

Derudover forventer vi, at du har:

 • Organisations- og procesforståelse 
 • Gode IT-kundskaber og behersker din PC til fingerspidserne
 • Evnen til at arbejde selvstændigt og udføre opgaverne omhyggeligt
 • Er serviceminded, smilende og har et godt humør.

Det vil endvidere være en fordel, at du har kendskab til Data Management Systemer, Projektmanagement eller HR relaterede processer.

 

Vi tilbyder
En spændende og alsidig stilling, hvor du har rig mulighed for at udvikle dine kompetencer og sparre med erfarne og dedikerede kolleger. 

 

Arbejdsadresse
Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten. Se på kort 
 

Lyder det som noget for dig?

Send din korte ansøgning og dit CV til job@danishagro.dk hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Fabian Thorsager Scheffler
Group HR Manager
Tel 2780 0321

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af 10.500 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.