Reservedelsrådgiver/ekspedient

Kan du se dig selv i et job med gode udviklingsmuligheder, og hvor servicering af kunder er i højsædet? Og vil du samtidig være en del af et team i stor vækst? Så har vi jobbet til dig! 

I Ringe Maskinforretning søger vi lige nu en Reservedelsrådgiver/ekspedient. Hos Ringe Maskinforretning forhandler vi både landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og maskiner til have-, park- og skovbrug samt eftermarkedet til dette. 

Reservedelslageret er en nøglefunktion i vores virksomhed, som er afgørende for at overholde aftaler med kunderne. Derfor søger vi lige nu en ny Reservedelsrådgiver/ekspedient, som vil få ansvaret for at ekspedere reservedele både pr. telefon, over disken og til vores eget værksted. Du vil blive en del af en flad og uformel organisation, hvor der er høje forventninger til kvalitet og resultater. 


En dynamisk hverdag med fokus på en god og effektiv ekspedition
Dine arbejdsopgaver spænder bredt, men med fokus på ekspedition. Dine primære arbejdsopgaver inkluderer: 

 • Salg af reservedele, udstyr og tilbehør internt og eksternt
 • Salg og rådgivning til privat- og erhvervskunder
 • Reservedelssupport til landbrug, maskinstationer og entreprenører
 • Plukning og pakning af reservedele 
 • Bestilling af reservedele, varemodtagelse og ordrebehandling
 • Kundebetjening ved disk og telefonisk 


Dedikeret og serviceminded Reservedelsekspedient
Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du har kendskab til landbrugsbranchen eller entreprenørbranchen samt kendskab til maskiner. Derudover forestiller vi os, at du: 

 • Har relevant uddannelse men vigtigst, lysten til at lære nyt
 • Er selvstændig, ansvarsbevidst og besidder overblik
 • Sætter en ære i at yde god kundeservice, samt skabe gode kunderelationer
 • Er IT kyndig og betragter det som en naturlig del af jobbet
 • Trives i en hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens

”Vi søger en person, som er service-minded, selvstændig og kan holde fokus – også når det går stærkt. Du vægter orden og struktur højt, da nøjagtighed i alle henseender er omdrejningspunktet for en god og effektiv ekspedition”, siger Reservedelschef Thomas Rudebeck. 


Vi tilbyder 
Ringe Maskinforretning er en del af Danish Agro Machinery. Hos os bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.


Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. Så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt. 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!


En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

Danish Agro Machinery er en del af Danish Agro koncernen, hvor vi er mere end 5.000 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 15 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!
 

Jobinfo

Arbejdsplads
Ringe Maskinforretning
Nordbakken 5, 5750 Ringe, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Thomas Rudebeck

Reservedelschef

+45 21 46 14 74

tr@ringemaskinforretning.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.