Produktionsmedarbejder

Vi søger en ny medarbejdere til vores foderfabrik i Skamby med tiltrædelse hurtigst muligt. 

Du kommer til at arbejde i vores produktion, med ansvar for produktion af foder til landbruget. Du kommer til at indgå i et mindre men meget fleksibelt team af dygtige og engagerede kollegaer. Du får varierende opgaver, et stort ansvar og skal være med til at sikre, at vores foder produceres efter Danish Agros høje standarder. 
Danish Agro er førende indenfor produktion af foder til svin, kvæg og fjerkræ. Produktionen kører i døgndrift og du kommer til at indgå i en attraktiv holddrift, med skiftehold både dag og nat.    
 
Arbejdsopgaverne er blandt andet: 

 • Betjening af anlæg til foderproduktion 
 • Opfyldning af råvaresiloer 
 • Truckkørsel 
 • Registreringer i kvalitetsstyringssystem 
 • Deltagelse i rengøring og vedligehold af produktionsanlæg 


Ønsket profil: 

 • Imødekommende, rolig, stabil, positiv indstilling og fleksibel 
 • Kvalitetsbevidst og arbejdsom med et godt overblik 
 • Erfaring fra produktionsvirksomhed eller landbrug vil være en fordel
 • Gerne erfaring med betjening procesanlæg 
 • IT-kundskaber på brugerniveau 
 • Gerne truckcertifikat 

Vi tilbyder: 

 • Et job med mulighed for en varieret hverdag i en virksomhed med gode udviklingsmuligheder. 
 • Sundhedssikring og pensionsordning 
 • Fast stilling i holddrift med arbejde i skiftehold 
 • En aktiv personaleforening 

Hos Danish Agro bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse. 
Som produktionsmedarbejder i Danish Agro er man under overenskomst mellem 3F og GLS-a, og aflønnes efter de gældende satser.

Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!

 

En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.000 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 15 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Ullerupvej 76, 5485 Skamby, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Torben Iversen

Fabrikschef

+45 2724 3684

toi@danishagro.dk

Ole Olsen

Driftleder

ools@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.