Butiksleder St. Merløse

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig! Her har du chancen for at forene dit arbejde med dine fritidsinteresser. Danish Agro Shoppen søger en ny butiksleder til vores butik i St. Merløse, der har relevant erfaring med butiksledelse og kendskab til hobby- og kæledyr. Hos Danish Agro Shoppen får du et spændende og udfordrende job med ansvar.

Du skal som butiksleder sørge for, at butikken altid fremstår indbydende for kunder, og at der er det antal butiksansatte, der er brug for. Du skal sammen med de resterende ansatte sørge for, at kunderne altid føler sig velkomne, og at de får den service, de forventer. Derudover skal alle produkter være nemt tilgængelige og fremstå på en overskuelig måde i butikken.  

Gode kolleger med fælles interesse  
Du bliver en del af et lille team, hvor dine kolleger deler samme interesse som dig. Her hersker vores værdisæt ’Cultivating Value’ i det daglige og skaber stor værdi for både kunder og medarbejdere. Korrekt vejledning til vores kunder er hovedfokus og de fleste kunder bliver hurtigt velkendte ansigter.  

Det er vigtigt for os, at medarbejderne i vores butikker deles om arbejdet, og at alle giver en hånd med til alle slags opgaver. Du kommer derfor til at indgå i det daglige arbejde med drift i butikken, samtidig med at du får personaleansvar, samt en række andre arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse og overholdelse af budgetter
 • Personaleledelse 
 • Vagtplanlægning, herunder ferieafvikling og styring af timemedarbejdere 
 • Vareadministration, herunder indkøb ud fra gældende retningslinjer 
 • Udførelse af ”egenkontrol” ift. overholdelse af gældende lovgivning
 • Butikslayout samt udearealer, herunder korrekt skiltning
 • Kampagneklargøring
 • Salgsoptimering og salgsopfølgning (anvendelse af rapporter)
 • Lageropfølgning og optimering (anvendelse af rapporter)
 • Statusafvikling, klargørelse og afholdelse
 • Indgå i de daglige rutiner ift. drift af butikken

Stillingen er fuldtid og arbejdstiden er indenfor butikkens åbningstider men med en ugentlig fridag og fri hver anden lørdag. Du kommer til, at referere direkte til Regionschefen.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du i dette job kan kombinere hobby og arbejde, så det vil være ideelt, hvis du har en naturlig interesse for udeliv og/eller dyr. Derudover har du:

 • Ledelseserfaring med mindre teams
 • En uddannelse indenfor detail eller/og erfaring med salg i butik, så du har god forståelse for kundeservice
 • Uddannelse som landmand eller jordbrugsteknolog (gerne med heste som speciale)
 • Ambition om at få mere ansvar og ønske om udfordringer i hverdagen
 • God fysik og trives med fysisk arbejde, da du vil komme til at håndtere fodersække og andre tunge varer

Vi tilbyder
Hos Danish Agro bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse. 
Det også rigtig rart at være på arbejde. Vi har det godt blandt kollegerne. Her er masser af frihed under ansvar, og har man lysten til at drive det til noget større, er der mange veje inden for koncernen.” fortæller Regionschef, Tenna Jakobi Nielsen. Du kan læse og høre mere om arbejdet i Danish Agro Shoppen her.

Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.
Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!

 

En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.000 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 15 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro Shoppen
Drejervej 5, 4370 Store Merløse, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
20-10-2023

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Marlene Nielsen

Regionschef for Shoppen, Øst

27801685

men@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.