Controller/økonomimedarbejder

Vil du bruge din erfaring til at arbejde med forskelligartede opgaver inden for økonomi og rapportering? Kan du tænke at blive en del af en international virksomhed, hvor du får gode udviklingsmuligheder?

Bliv en del af Vilomix Group
Vilomix producerer kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger til danske og udenlandske husdyrproducenter samt til foderstofindustrien. Vores koncern har en lang række selskaber i andre lande, en markant markedsandel i Danmark og en stadig stigende aktivitet på eksportmarkedet. 

Få stor variation i opgaverne 
Du bliver en del af et lille team med gode kollegaer, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok. Dit nye job består af en god variation af opgaver inden for økonomi. Du får blandt andet til opgave at: 

  • Stå for udarbejdelse af ledelses- og performancerapportering
  • Ansvarlig for Power BI i koncernen
  • Assistere CFO med udarbejdelse af regnskaber og budgetter
  • Tage ansvar for lovpligtige indberetninger
  • Stå for administration af holdingselskaber og andre administrative opgaver
  • Assistere i bogholderiet med de daglige opgaver.

Mange af opgaverne er faste, herudover vil der være en del ad hoc opgaver for vores CFO, hvilket betyder, at du selvstændigt tager ansvar for at planlægge og prioritere opgaver og overholde deadlines. 

Her hjælper vi hinanden    
Hos Vilomix bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse. 

Gode udviklingsmuligheder 
Udviklingsmulighederne i Vilomix er rigtig gode. Alt efter dine kompetencer og ønsker er vi villige til at investere i dig, så du kan udvikle dig i rollen som controller. Stillingen er som udgangspunkt tænkt til 30 timer, men det er muligt at tilpasse den til 37 timer. Arbejdsstedet er primært ud fra vores hovedkvarter i Lime tæt på Århus. 

Økonomiuddannet med solid erhvervserfaring
Vi forestiller os, at du har en økonomiuddannelse på bachelorniveau eller tilsvarende med minimum nogle års erhvervserfaring. Det kan f.eks. være som revisor eller som økonomimedarbejder.  Du har erfaring med bogholderi og regnskabsudarbejdelse, og vi forventer du kommer med en vis forretningsindsigt, og at du selvstændigt kan tage ansvar for opgaverne. 

Derudover har du:

  • Gode engelsk kompetencer både i skrift og tale.
  • Gode IT-kompetencer – erfaring med brug af Microsoft Office-pakken (specielt Excel og PowerPoint) 
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med Navision og Power BI, men det er ikke et krav.

Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Vi håber at høre fra dig!

 

Vilomix 
Vilomix International Holding A/S er en del af Danish Agro koncernen. Vilomix producerer kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger til husdyrproducenter samt til foderstofindustrien. Herudover har selskabet betydelige aktiviteter indenfor veterinærmedicin, genetik og farm supply-produkter. Vilomix er i dag en markant spiller på det europæiske marked og sælger sine produkter i mere end 25 lande. Det er Vilomix’ politik at have en høj standard på kvalitet, serviceydelser og faglig viden. Vilomix koncernen beskæftiger 550 medarbejdere og havde i 2022 en omsætning på 3,7 mia. kr. 

Danish Agro Group
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.200 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!


 

Jobinfo

Arbejdsplads
Vilomix Danmark
Sjellebrovej 10, 8544 Mørke, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lotte Broholm Andersen

Koncern Økonomichef

+45 8887 5242

loan@vilomix.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.