Passioneret Markmand

Er du nysgerrig på de nyeste ting i landbruget, praktisk anlagt og har du plantefaglig interesse? Og trives du med mange kollegaer omkring dig?

Nordic Seeds hvedeforædling har gennem flere år drevet en landsdækkende og anerkendt forsøgsvirksomhed og produktion af fremtidens sorter til landmændene. Vi vil levere de bedste sorter og markforsøg.

Derfor søger vi lige nu en fagligt nysgerrig Markmand, der brænder for planteinnovation, og som vil være med til at viderebringe Nordic Seeds høje kvalitet af nye sorter, til både det danske, som udenlandske marked.


Om jobbet
Dine hovedopgaver vil som udgangspunkt være som følgende:

 • Renseri – rense korn og sække op til bigbags
 • Sprøjteopgaver
 • Såning
 • Almide
 • Kørsel med mejetærsker
 • Almen forfaldent arbejde
   

Om dig
Som Markmand bliver du en fast del af Nordic Seeds Markafdelingen i Holeby på Sofiehøj, der bidrager til en høj kvalitet af forædlingen af nye sorter, og vi forventer, at:

 • Du kan indgå i et samarbejde med et stort team
 • Du har et godt fagligt overblik, der er med til at sikre kvalitet i opgaverne
 • Du er en god ordenssans
 • Du er mødestabil
 • Du har erfaring med planter og/eller maskiner

Du vil opleve en afvekslende hverdag, hvor dine kompetencer vil blive sat i spil over for nogle dygtige kollegaer og afvekslende opgaver. Der er en høj grad af selvstændighed i stillingen.


Er du interesseret?
Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om stillingen, så kontakt Anders Wilken på tlf. 51491441 eller Ole Lykke på tlf. 20905400.

Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Jobinfo

Arbejdsplads
Nordic Seed
Højbygårdvej 14, 4960 Holeby, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Ole Lykke

Driftschef

+45 2090 5400

olly@nordicseed.com

Anders Wilken

anwi@nordicseed.com

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.