Butiksassistent Ringsted

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig! Her bliver din hobby til dit job. Danish Agro Shoppen søger en butiksassistent med gå-på-mod og lysten til mere ansvar til vores butik og webshop i Ringsted. 


Gode kolleger med fælles interesse  
Du bliver en del af et lille team, hvor dine kolleger deler samme interesse som dig. Her hersker vores værdisæt ’Cultivating Value’ i det daglige og skaber stor værdi for både kunder og medarbejdere. Korrekt vejledning til vores kunder er hovedfokus og de fleste kunder bliver hurtigt velkendte ansigter. Butikken i Ringsted har et webshop-lager, så der også forekomme opgaver med pakning af ordre og der vil derfor blive løftet mange og tunge varer hver dag.

I vores butik deles vi om arbejdet, og man giver en hånd med til alle slags opgaver. Mere specifikt inkluderer dine opgaver: 

  • Kundebetjening og lettere administrationsopgaver 
  • Vareadministration, varemodtagelse og vareforsendelse  
  • Kampagneklargørelse
  • Pakning af webshopordre
  • Andet forefaldende arbejde 

Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor arbejdstiden som udgangspunkt er 4 hverdage og hver anden lørdag. Dine timer udregnes over en 16 ugers periode, så uger med både flere eller færre timer vil forekomme. Arbejdstiden ligger mellem 8:45-17.45 i hverdagen og lørdage mellem 8:45-15:15. Der tilbydes en attraktiv lønpakke som indeholder fast løn med frit valg på 7 % og pensionsordning på 8,66 %. Derudover tilbydes der en fordelagtig personalerabat, som alle medarbejdere må benytte sig af.  

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du i dette job kan kombinere hobby og arbejde, så det vil være ideelt, hvis du har en naturlig interesse for dyr. 

  • Vi forestiller os at du er uddannet i butik, jordbrugsteknolog med speciale i heste, veterinærsygeplejerske el.lign.  
  • Du har ambitionen om at få mere ansvar og søger udfordringer i hverdagen. 
  • Det er vigtigt, at du har god fysik og trives med fysisk arbejde, da du vil komme til at håndtere fodersække og andre tunge varer. 
  • Vi ser gerne, at du har erfaring fra butik, så du har forståelse for kundeservice og kan begå dig bag kassen, men det er ikke et krav.
  • Vi ser gerne, at du har truckcertifikat, men hvis ikke, så løser vi det.  

Vi tilbyder
Hos Danish Agro bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse. 

Det også rigtig rart at være på arbejde. Vi har det godt blandt kollegerne. Her er masser af frihed under ansvar, og har man lysten til at drive det til noget større, er der mange veje inden for koncernen.” fortæller Regionschef, Tenna Jakobi Nielsen. Du kan læse og høre mere om arbejdet i Danish Agro Shoppen her.

Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!

 

En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.000 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 15 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro Shoppen
Thorsvej 1, 4100 Ringsted, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Marlene Nielsen

Regionschef for Shoppen, Øst

27801685

men@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.