Reservedelsekspedient/-sælger til Kolding

Til Traktor- og Høstspecialisten A/S søger vi en reservedelsekspedient/-sælger til vores afdeling i Kolding. Har du erfaring med ekspedering af reservedele og søger du nye udfordringer? Så er dette lige noget for dig.  

Arbejdsopgaver:

Du skal være frisk på ekspeditionsopgaver samtidig med, at du vægter orden og struktur højt, da nøjagtighed i alle henseender er omdrejningspunktet for en god og effektiv ekspedition. Du vil blive en del af et team på 6 medarbejdere, som servicerer landmænd, maskinstationer og entreprenører på et meget højt serviceniveau. Din opgave bliver at ekspedere reservedele til landbrugsmaskiner, både i telefon, over disken og til vores eget værksted.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Opsøgende salg og tilbudsgivning
  • Indkøb af reservedele
  • Lagerstyring
  • Klargøring og ekspedering af kunder såvel interne som eksterne

Kvalifikationer:

Du arbejder selvstændigt, har drive og følger opgaverne til dørs. Du er en teamplayer, serviceminded og kan holde fokus - også når det går stærkt. Du er pligtopfyldende og stabil. Du har kørekort til personbil. Derudover er du:

  • Uddannet reservedelsekspedient med erfaring fra landbrugsmaskiner el.lign.
  • Erfaren med minimum 3 års erfaring indenfor området.
  • Struktureret og ser både detaljer samt det store billede ved løsning af problemer.
  • Engagereret og tager personligt ejerskab.
  • Selvstændig og behersker IT på brugerniveau.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en selvstændig fuldtidsstilling med gode udviklingsmuligheder. Du kommer til at arbejde i en uformel organisation, hvor der er høje forventninger til kvalitet og resultater. Du får et arbejde, hvor ingen dage er ens og der er højt til loftet. Du tilbydes løn efter kvalifikationer.

Arbejdsadresse:

Traktor- & Høstspecialisten A/S, Ambolten 35, 6000 Kolding

Er du interesseret?

Lyder dette som stillingen for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler, og stopper søgningen når den rette kandidat er fundet. Alle henvendelser behandles fortroligt

Om Traktor- og Høstspecialisten A/S

Traktor- og Høstspecialisten A/S er Danmarks største CLAAS forhandler. Forretningen har i alt 4 afdelinger placeret i Nord- Øst- og Sønderjylland. Forretningen beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere, som dagligt brænder for at levere skræddersyede løsninger til vores kunder inden for vedligehold, salg og service. Ud over CLAAS, er vi forhandler af en række af markedets stærkeste brands.

Jobinfo

Arbejdsplads
Traktor & Høstspecialisten A/S
Ambolten 35, 6000 Kolding, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

John Vinkler

Eftermarkedschef - Reservedele

+45 2787 3820

jov@tohs.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.