Markforvalter med plantefaglig interesse

Er du nysgerrig på de nyeste ting i landbruget? Har du plantefaglig interesse og mod på koordinering og medansvar for et team af 6-7 kollegaer? Så har vi jobbet til dig!

Nordic Seed, baseret på Sofiehøj i Holeby, har i en årrække kombineret en landsdækkende og anerkendt forsøgsvirksomhed med udvikling og produktion af fremtidens sorter til landmændene. Vores forretningsområde er kornforædling, sortsrepræsentation og handel med frø og sædekorn. Vi vil levere de bedste markforsøg for derigennem at kunne udvikle de bedste sorter. På Sofiehøj indgår Nordic Seed i et driftsfællesskab med forsøgsafdelingen i VKST, som blandt andet udfører officielle sortsforsøg. Stillingen her vil således varetage opgaver i regi af både Nordic Seed og VKST.

Således søger vi en fagligt nysgerrig Markforvalter, som vil være med i den daglige arbejdsgang i driften. Du må gerne have erfaring med landbruget, brænde for planteinnovation og kvalitet i markarbejdet. Du skal være med til at viderebringe Nordic Seeds og VKST’ høje kvalitet i mark- og sortsforsøg og derigennem servicere både danske og udenlandske kunder samt forædlingsaktiviteterne.

”Vi kan garantere et job med mange spændende udfordringer, og hvor der er rig mulighed for både personlig og faglig udvikling. Så er du nysgerrig på de nyeste ting indenfor landbruget, så har du her en unik mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed,” fortæller Driftschef Ole Lykke. 

Afvekslende og spændende arbejdsopgaver
Som Markforvalter bliver du en fast del af Nordic Seeds og VKST’ markafdeling på Sofiehøj i Holeby, hvor du vil være omgivet af ca. 20 dygtige kollegaer. Du vil her, i tæt samarbejde med driftslederen og resten af afdelingens dygtige medarbejdere, sikre en høj kvalitet i sorts- og markforsøg og derigennem servicere både forsøgskunder samt Nordic Seeds forædling.
Dine primære arbejdsopgaver vil inkludere: 

 • Kørsel med forskellige markredskaber 
 • Koordinering af medarbejdere i afdelingen for markdrift
 • Medstyring af almindelige markopgaver og markbrug
 • Ansvar for renseri og lager
 • Registreringer fra marken
 • Vedligeholde redskaber
 • Almene praktiske opgaver

Struktureret og kvalitetsbevidst person med faglig nysgerrighed
Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du kommer med en langbrugsfaglig baggrund som f.eks. Driftsleder eller Agrarøkonom. Hvor mange års erfaring, du har, er ikke afgørende – vigtigst er din faglige interesse og nysgerrighed. 

Som person forestiller vi os, at du:

 • Er ansvarsfuld og kan handle selvstændig
 • Har et godt fagligt overblik, der er med til at sikre kvalitet i opgaverne
 • Har gode samarbejdsevner 
 • Er struktureret og har god ordenssans
 • Er omstillingsparat og trives i en travl og dynamisk hverdag
 • Er mødestabil og struktureret

”I stillingen, vil du opleve en dynamisk hverdag, hvor dine kompetencer vil blive sat i spil over for nogle dygtige kollegaer og afvekslende opgaver. Der er en høj grad af selvstændighed i stillingen, og gode samarbejdsevner er vigtig, da man vil have en bred kontaktflade”, fortæller Ole. 

Vi tilbyder 
Nordic Seed er en del af Danish Agro koncernen. Hos os bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om stillingen, så kontakt Anders Wilken på telefon: +45 51491441 eller på mail: anwi@nordicseed.com. 

Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. 

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!

 

En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.000 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 15 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Nordic Seed
Højbygårdvej 14, 4960 Holeby, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Ole Lykke

Driftschef

+45 2090 5400

olly@nordicseed.com

Anders Wilken

anwi@nordicseed.com

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.