Staldmedarbejder

Mangler du arbejde i dit sabbatår eller passer din livssituation på anden måde ind i en deltidsstilling? Vi søger en deltidsmedarbejder til Hatting, Ringsted afdelingen med 300 avlsorner til at arbejde i stalden. Arbejdet vil primært bestå i pasning og tapning af sæd fra ornerne. 

Stillingen er på ca 25 timer om ugen, primært placeret på tirsdag, torsdag og søndag. Da stillingen er et barselsvikariat skal du helst kunne varetage jobbet i mindst 12 måneder.

 • Grundig instruktion og oplæring. 
 • En arbejdsplads med ordnede forhold hvor kvalitet er i højsædet. 
 • Et godt job i en spændende og dynamisk virksomhed. 
 • Dygtige Kollegaer. 
 • En virksomhed med stor fleksibilitet i forhold til ønsker om afholdelse af ferie og fri. 
 • En god løn 149,02 kr. Plus 111,26 for at arbejde om søndagen. 

Vi lægger vægt på at du: 

 • Er stabil og pligtopfyldende. 
 • Har gode samarbejdsevner og ordenssans. 
 • Er fleksibel. 
 • Har lyst til at arbejde med grise. 
 • Kan overholde karantænetid fra klovbærende dyr på 12 timer og andre grise på 48 timer.
 • Er fyldt 18 år. 

Vi tilbyder: 
Hos Hatting bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse. 

Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!


En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

Hatting er en del af Danish Agro, hvor vi er mere end 5.000 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 15 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Hatting
Køgevej 103, 4100 Ringsted, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Henrik Gundtoft

+45 2988 3737

heg@hatting-as.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.