Leder af kommende biogasanlæg

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for et nyetableret selskab, der skaber værdi for de danske landmænd og bidrager massivt til den grønne omstilling? 

Vi søger lige nu en leder af vores kommende biogasanlæg, som først og fremmest skal fungere som Projektleder og efterfølgende som Fabriksdirektør af det nye anlæg. Lyder det som noget for dig, så læs endelig med her!


Et nyt landmandsejet biogasanlæg i Syddanmark
En arbejdsgruppe har, på vegne af en større kreds af landmænd, arbejdet målbevidst det seneste års tid med planer for etablering af et landmandsejet biogasanlæg. Endelig kan planerne realiseres, hvilket sker under selskabsnavnet 3KNT Bioenergi. 

Ejergruppen bag det landmandsejede biogasselskab består af Danish Agro Amba, Linkogas Amba og Leverandørforeningen 3KNT-Bioenergi Amba. Som leder af det nye anlæg, vil du dermed være en del af en fordelagtig konstellation med høj ekspertise og høje ambitioner. 


Vær med fra start på en spændende rejse
Vi tilbyder en spændende stilling i en nyetableret virksomhed og en branche i rivende udvikling. Med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, bliver du en del af en arbejdsplads sikret og støttet af en stærk og engageret ejerkreds.

Som leder af vores kommende biogasprojekt vil du først og fremmest have rollen som Projektleder, hvor du får det overordnede ansvar for projektering og idriftsættelse, herunder ledelse af medarbejdere efterhånden som projekter vokser. Derefter vil du påtage dig rollen som Fabrikschef, hvor du vil have det overordnet ansvar for biogasanlægget med reference til selskabets bestyrelse. Du vil stå for den daglige ledelse af selskabet og sikre udvikling af både driften og medarbejderne.

Anlægget ligger ved Lunderskov, og vil du få ledelsesansvaret for ca. 15-20 medarbejdere, når anlægget er færdigt. I første omgang bliver arbejdsstedet i Trekantsområdet, og så snart byggeriet går i gang, vil du arbejde ud fra byggepladsen.


Projektleder med stærke personlige og kommunikative evner
Der kan være mange indgange til stillingen. Din viden og erfaring vægter højere end din uddannelsesmæssige baggrund. Vi leder efter en dedikeret person med erfaring med ledelse og byggeprojekter. Vi forestiller os, at du: 

  • Har erfaring i projektledelse indenfor tekniske anlægsprojekter, gerne indenfor biogas.
  • Har kendskab til landbrug og energibranchen.
  • Har erfaring med byggeprojekter og er vant til at samarbejde med bl.a. entreprenører.
  • Har både teknisk og kommerciel indsigt.
  • Har erfaring med personaleledelse herunder medarbejderudvikling.

Som person er du selvstændig, initiativrig og nysgerrig og kan samarbejde både internt og eksternt på forskellige niveauer. Du er god til at skabe tillidsfulde relationer og trives med en bred kontaktflade. Dine stærke analytiske og systematiske evner er ligeså vigtige kompetencer for en god beslutningsadfærd.


Har vi fanget din interesseret? 
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV allerede i dag eller hurtigst muligt. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. 

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!
 

Jobinfo

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Niels Blem Sørensen

Formand for 3KNT Bioenergi Aps

21613344

niels@stenbrogaard.com

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.