Landbrugsmaskinmekaniker

Er du vores nye mekaniker til landbrugsmaskiner, og vil du arbejde med nogen af branchens premium brands? Så har du nu muligheden! Vi søger en ny kollega til vores afdeling i Mern og Sakskøbing, som kan tiltræde vores team på værkstedet. 

Røstofte Maskiner er autoriseret CLAAS FULL LINE forhandler og vi har markeds førende redskabsprodukter indenfor landbrug. Vi står for service og reparationer af en lang række mærker og udstyr til landbrug, industri og erhverv. Vi er en servicevirksomhed med kunden i centrum! Udover CLAAS forhandler vi også en række andre af markedets stærkeste produkter. 

Serviceminded landbrugsmaskinmekaniker til klargøring og eftersyn af maskiner
Du kommer til at beskæftige dig med klargøring og reparationer af traktorer og redskaber på værkstedet. Ønsker du at specialisere dig i f.eks. mejetærskere, er det også en mulighed.
Dine kollegaer består af både værksteds- og udekørende mekanikere. Som mekaniker hos os får du 65 kolleger og en hverdag med masser af udfordringer og værkstedshumor. Dine opgaver bliver at servicere vores kunder enten ude ved kunden eller på værkstedet. 

I løbet af en typisk dag arbejder du med: 

  • Klargøring af nye og brugte maskiner
  • Servicere og vedligeholde landbrugsmaskiner på værkstedet og hos kunden
  • Foretage eftersyn af maskiner
  • Diagnosticere og fejlfinde

Du skal være indstillet på, at der kan være overarbejde i højsæsonerne, især i høst.

Dygtig og kvalitetsbevidst mekaniker
Du kan være nyuddannet eller en erfaren landbrugsmaskinmekaniker, men det er vigtigt at du trives med en hverdag, hvor der er mange bolde i luften, og hvor holdånd er et nøgleord for at skabe succes. Du sætter en ære i at levere arbejde og service af høj kvalitet, og er i stand til selvstændigt at udføre fejlfindinger.
Vi forestiller os, at du:

  • Har kendskab til elektronik og fejlfinding med IT
  • Kan arbejde selvstændigt med høj arbejdsmoral
  • Er kunde- og serviceminded
  • Er et ordensmenneske
  • Har et kørekort B

Vi tilbyder
Hos Røstofte Maskiner bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse. 

Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!

 

En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

Røstofte Maskiner er en del af Danish Agro, hvor vi er mere end 5.000 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 15 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Dann Nielsen

Direktør

+45 25269870

dn@rostofte.dk

Jan Elgaard Pedersen

Værkstedsleder/Workshop manager

+45 2043 8341

jp@rostofte.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.