Bogholder/Regnskabsassistent, Deltid

Har du erfaring med bogholderi og regnskabsføring, og kan du arbejde selvstændigt med opgaverne samtidig med, at du har styr på detaljerne? Så er det dig vi mangler!

Hos Dansk Maskinbørs A/S sælger og auktionerer vi alle former for landbrugs- og entreprenørmaskiner, køretøjer, værktøjer m.m. til professionelle bydere over hele verden. Vi arbejder hver dag for at opnå den maksimale pris for indsætternes varer og kommer med vores vurdering og rådgivning om, hvad der vil være bedst for den enkelte indsætter.

Som vores nye bogholder, bliver du en del af et team på i alt fire personer. Stillingen er en deltidsstilling på ca. 15-20 timer om ugen. Din primære arbejdsadresse vil være på vores nye kontor i Hvam , men vi ser gerne, at du i starten af ansættelsen har mulighed for at komme til Herning et par gange om ugen.


Serviceminded bogholder med flair for tal
Som Bogholder/Regnskabsassistent varetager du en bred række af opgaver. Du vil varetage alle opgaver inden for bogholderi. Derudover vil der være andre regnskabsmæssige opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • Virksomhedens samlede bogføring herunder også
  • Fakturering
  • Opfølgning på manglende betaling
 • Løn afregning
 • Auktionsregistreringer, fakturering og opfølgning
 • Den rette person vil eventuelt også kunne:
  • Håndtere online markedsføring
  • Proaktivt kontakte mulige indsættere


Hvad skal der til for at søge?
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse gerne kombineret med relevant erfaring indenfor bogholderi og regnskabsføring. Derudover ser vi, at du:

 • Har solid kendskab til bogføringsregler
 • Har stærk talforståelse og forstår at læse et regnskab
 • Har med fordel erfaring eller kendskab til Business Central og/eller C5
 • Har gode IT kundskaber og har let ved at sætte dig ind i nye systemet
 • Er struktureret og detaljeorienteret
 • Kan arbejde selvstændigt og trives med at tage ansvar for egne arbejdsopgaver

”Vi står overfor at skal skifte vores IT system, hvor vi går det nuværende C5 til Business Central 368. Derfor er det afgørende, at du ser dig selv være med på denne spændende rejse og har lyst til at være en del af transformationen på både økonomi og en kommende ændring af forretningsmodellen”, fortæller Adm. Direktør Carsten Hougaard.


Vi tilbyder 
Dansk Maskinbørs er en del af Danish Agro koncernen, og hos os bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.


Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. 

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!


En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.000 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 15 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!
 

Jobinfo

Arbejdsplads
Dansk Maskinbørs A/S
Hannerupvej 21, 9620 Aalestrup, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Carsten Hougaard

21 85 87 11

carsten@dmb.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.