Product Information Management Specialist – Barselsvikariat

Er du på udkig efter nye udfordringer, og brænder du for Product Information Management? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af en international koncern, der er i gang med en spændende digital rejse!

Hos Danish Agro, søger vi en PIM Specialist, som får ansvaret for at drive vores PIM projekt. Vi er lige nu på en spændende rejse og søger en ny medarbejder, som vil være med til at udvikle og transformere Danish Agro over i en mere digital retning.

Stillingen som PIM Specialist kan varetages enten fra vores kontor i Galten eller Karise. Der er tale om et barselsvikariat fra start april-23 til og med december-23, og med mulighed for forlængelse.


Spændende udfordringer for dig, der er vild med data 
Som vores nye PIM Specialist, vil du få chancen for at indgå i et stærkt og professionelt team, der er i gang med at udvikle og transformere Danish Agro over i en mere digital retning. Vi er godt undervejs med at udvikle helt nye platforme til vores kunder (Webshop, Kundeportal, PIM etc.) og skal i den forbindelse bruge dine evner til at drive PIM projektet med fokus på at centralisere vores produktdata i en PIM-løsning, hvor alle koncernens produkter/brands over tid skal samles.  

”I rollen som PIM Specialist skal du hjælpe os med at sikre en datamodel og et workflow, der passer til vores arbejdsgange samt er i tråd med det kommende Microsoft Dynamic 365 Finance. Du har med fordel erfaring med produktinformationer, og du forstår, at produktdata er vital for brugerrejsen og kan derfor have Master data erfaring med dig”, siger E-commerce Manager, Anders Sørensen. 

Dine primære arbejdsopgaver: 

 • Deltage og drive planlægning, opsætning og implementering af PIM løsninger 
 • Løbende løse forskellige PIM driftsopgaver ift. produktoprettelse, berigelse samt vedligehold
 • Udvikler en PIM matrix model mellem produktfaggrupper – marketing – kvalitet/lovgivning ifm. produkter skal frigives til e-handelsplatforme
 • I samarbejde med vores PIM bureau strukturerer og eksekvere på berigelsesdelen ned på produkt- & attributniveau
 • Du opretter, gennemgår og godkender produktmaster-ændringsanmodninger for at sikre nøjagtighed og konsistens af dataattributter i vores PIM
 • Samarbejde med kollegerne i Danish Agro i forhold til PIM på tværgående projekter 
 • Sparring og rådgivning til interne faggrupper ift. deres 3. parts leverandør og deres direkte berigelse ind i MASTER PIM GROUP

 

Nysgerrig og systematisk PIM profil
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse gerne kombineret med noget relevant arbejdserfaring. Du har med fordel en god forretningsforståelse og evner at sætte dig ind i kundernes behov. Derudover er du:

 • Troværdig og engageret i dit arbejde 
 • Har en løsningsorienteret, systematisk og struktureret tilgang til dine opgaver 
 • Trives i et miljø, der er præget af faglige udfordringer, og hvor produktet altid er i fokus 
 • Motiveres af at hjælpe og skabe værdi - både kolleger og kunder 
 • Har gode kommunikationsevner og er i stand til at formidle komplekse emner til alle målgrupper 
 • Kendskab til PIM-systemer som f.eks. Perfion, Inriver eller lignende vil være en fordel men ikke et krav


Vi tilbyder 
Hos Danish Agro bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.


Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!


En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.000 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 15 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!
 

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Kornmarken 1, 8464 Galten, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Anders Sørensen

E-commerce Manager

+45 2491 1000

asor@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.