Cropline Konsulent

Hvad tænker du, når vi siger fremtidens landbrug? Vi tænker blandt andet præcisionslandbrug! 

I Danish Agro Machinery har vi en digital vision om at udvikle, fremme og facilitere digitale løsninger, som understøtter landmandens værkst og gør livet som landmand lettere, enklere og mere effektivt. I Danish Agro har vi derfor skabt Cropline. Med Cropline kan vi rådgive om markdriften med udgangspunkt i data fra vores digitale hjælpeværktøjer: SoilOptix, biomassedata, tildelingskort, udbytte- og vejrdata. Cropline er en digital værktøjskasse til at skræddersy det rette produktvalg og til at optimere udbytte, kvalitet og økonomi. Du kan læse mere om Danish Agros Cropline platform her.

Vi søger lige nu en Cropline Konsulent, som kan styrke vores kompetencer i salgsafdelingen og hjælpe os med at opnå lokal anerkendelse som en præcisionslandsbrugs-ekspert, som skaber værdi for landmanden. Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

  • Rådgivning i salg indenfor præcisionslandbrug ud fra landmandens behov
  • Identificere optimeringspotentialer og skaffe leads til salg med basis i præcisionslandsbrug og på tværs af landmandens brands
  • Sparringspartner til landmanden på teknologier, kort og maskiner

Som Cropline Konsulent i Danish Agro Machinery bliver du en del af både Ringe Maskinforretning og A.P. Jørgensen i Ribe, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores salgsstyrke på i alt 6 personer. 
Du bliver lært op i vores vision, kultur og værdier, så vi sammen kan høste fordel af markedets potentiale samt øge kundetilfredsheden. En naturlig del af jobbet er kunderelationer, hvor du skal være opsøgende med henblik på at skabe og vedligeholde relationer til både eksisterende og nye kunder. 

Din profil
Der er flere indgange til stillingen, men det er en fordel, at du har erfaring med salg og/eller rådgivning fra en lignende brancherelateret stilling. Uanset hvad ser vi gerne, at du har gode kommunikationsevner, er åben af sind og har let ved at skabe gode relationer. Derudover skal du have forståelse for IT og kørekort.

Personlige kvalifikationer: 

  • Du har drive og er udadvendt
  • Du forstår værdien af aktiv kundepleje
  • Du er handlekraftig og forstår godt købmandskab
  • Du kan se dig selv som en god ambassadør for vores virksomhed og produkter

Velkommen til Danish Agro
Vi er en del af Danish Agro koncernen, som består af mere end 100 selskaber i ind- og udland. Vi er en andelsvirksomhed, som har eksisteret siden 1901, og vi er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os. Danish Agro koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af alt til markdriften, foder, landbrugsmaskiner, og vi er også aftager af landbrugets afgrøder i høstperioden.
Stillingen refererer til Direktør, Jim Thygesen, og du vil arbejde ud fra vores kontor i enten Ribe eller Ringe.

Vi tilbyder
God trivsel er en af vores største styrker. Vi tror på, at vores succes starter med tilfredse medarbejdere, hvorfor vi gør en dyd ud af at tage os godt af hinanden. Vi tilbyder et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med kompetente kollegaer og mulighed for ansvar og indflydelse. Vi er en virksomhed i vækst og konstant udvikling, og du vil i denne stilling have rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. 

Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send og gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi afholder samtaler løbende og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!
 
 

Jobinfo

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jim Thygesen

Direktør

29444088

jt@ap-jorgensen.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.