Digital Marketingspecialist

Brænder du for digital marketing og e-commerce? Og er du analytisk, struktureret og har gode koordineringsevner? Så bliv vores nye Digitale Marketingspecialist! 

Hos Danish Agro er vi i gang med at omstille forretningen til at blive mere digital, med et øget fokus på e-commerce og online lead generering, og vi lancerer en ny webshop senere i foråret. Vi søger derfor en passioneret Digital Marketingspecialist, som får ansvaret for at drive vores digitale marketingaktiviteter. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du får god mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og sætte dit eget præg på jobbet. 

Du bliver en del af vores marketingafdeling med 4 medarbejdere, som sammen har ansvaret for vores danske marketingaktiviteter. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med en positiv omgangstone, hvor vi hjælper hinanden, når der er brug for det. Vi deler kontor med vores Kommunikationsafdeling, som blandt andet arbejder med koncern branding, webløsninger, presse og intern kommunikation. 

Spændende stilling for dig, som vil sætte sit præg på Danish Agros digitale marketingstrategi
Som Digital Marketingspecialist, har du ansvaret for at drive vores digitale marketingstrategi og eksekvere de digitale marketingaktiviteter, som understøtter vores forretningsmål:

  • Du udarbejder digitale marketingplaner med udgangspunkt i salgsstrategien.
  • Du udvikler effektive digitale kunderejser, som skaber salg i vores webshop og leads til vores sælgere. Du udarbejder nyhedsbreve, landing pages, kampagner på sociale medier og har løbende fokus på SEO og PIM.
  • Du er datadrevet og analyserer systematisk effekten af dine kampagner, og optimerer kontinuerligt på dine målgrupper.
  • Du arbejder tæt sammen med dine kolleger i Marketing om koordinering af fokusområder og budskaber for kampagnerne. 

Din profil
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for Marketing eller Kommunikation kombineret med flere års praktisk erfaring fra lignende stilling. Du har et kreativt mindset og er på hjemmebane, når det kommer til at udvikle og eksekvere på effektfulde digitale kunderejser. Du tænker forretningsorienteret i din tilgang til marketing, og følgende kvalifikationer vil være en fordel:

  • Analytisk, struktureret og naturlige koordineringsevner.
  • Udadvendt og god til at kommunikere i øjenhøjde med både kunder og kolleger.
  • Du ser det som en naturlighed at måle og evaluere på alle tiltag.
  • Erfaring med Meta Business Manager.
  • Du er motiveret af arbejdet med marketing automation. I Danish Agro arbejder vi med Dynamics365-Marketing til blandt andet nyhedsbreve og event management.
  • Kendskab til landbruget vil være en fordel, men ikke et krav.

Velkommen til Danish Agro
Danish Agros kunder er professionelle danske landmænd. Vi er en specialiseret virksomhed, som har et tæt samarbejde med landbruget, og vi kan levere produkter, services og rådgivning hele vejen rundt om den enkelte kunde. Vi har lanceret en række nye spændende digitale teknologier, eksempelvis til præcisionslandbrug, og har mange gode historier at fortælle i vores online kampagner.

Vi er en del af Danish Agro koncernen, som består af mere end 100 selskaber i ind- og udland. Vi er en andelsvirksomhed, som har eksisteret siden 1901, og vi er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os. Danish Agro koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af alt til markdriften, foder, landbrugsmaskiner, og vi er også aftager af landbrugets afgrøder i høstperioden.

Stillingen refererer til Marketingchef, Peter Johannessen, og du vil arbejde på vores kontor i Karise.


Vi tilbyder
God trivsel er en af vores største styrker. Vi tror på, at vores succes starter med tilfredse medarbejdere, hvorfor vi gør en dyd ud af at tage os godt af hinanden. Vi er en koncern med fokus på udvikling af den enkelte medarbejder, hvilket du vil have rig mulighed for i denne stilling både fagligt og personligt, og med en proaktiv tilgang kan du være med til at påvirke din egen dagligdag. Derudover vil der på vores kontor i Karise være mulighed for at tilmelde sig en madordning med både morgenmad og frokost.


Interesseret?
Synes du stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Køgevej 55, 4653 Karise, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Peter Johannessen

Marketingchef

+45 6026 5971

petj@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.