Laborant - Kolding

Er du uddannet laborant, og vil du arbejde fokuseret med forskellige analysemetoder samt uddybe din faglige indsigt inden for grovvarer, har du nu muligheden. Vi søger en laborant til en tidsbegrænset ansættelse med mulighed for forlængelse på vores laboratorie i Kolding.

Velkommen hos Danish Agro

Danish Agro koncernen består af ca. 110 agro-industrielle selskaber i ind- og udland. Vi er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os, og vi beskæftiger os primært med produktion og handel af grovvarer. Vores virksomhed aftager blandt andet et bredt udvalg af afgrøder fra dansk landbrug og producerer forskellige typer foder. Du vil indgå i teamet på laboratoriet i Kolding, hvor vi screener og analyserer korn-, foder- og råvare prøver samt miljø prøver fra vores foderfabrikker.

Her bliver du en del af et team på 4 laboranter, der er organiseret i kvalitetsafdelingen, som du vil have tæt samarbejde med.

Fuldt fokus på at foretage analyser

Som laborant er din kerneopgave analyse af de prøver der modtages på laboratoriet, herunder indgående prøver på korn fra landbruget. Med kornprøver fra forskellige partier, lagre og forarbejdningsinstanser anvender du dine analytiske og teknologiske kompetencer, når du analyserer kornet med fokus på kvalitet, prissætning og fremtidig produktion. Du vil blandt andet komme til at arbejde med NIT-, renheds-, faldtals- og toksinanalyser på Elisa. Herudover vil du sammen med kollegaer arbejde med NIR analyser til foder prøver, samt PCR til hygiejneprøver.

Høj faglighed og tempo i selskab med gode kolleger

Du træder ind i et åbent og omsorgsfuldt miljø, med en god omgangstone, hvor vi sørger godt for hinanden. Du vil opleve tæt sparring på tværs af virksomheden og mellem specialfunktioner som produktchefer, kvalitet, produktion og de øvrige laboratorier i virksomheden – også når der er fart på.

Arbejdet med afgrøder er sæsonbetinget, og du vil derfor opleve travlhed og lange arbejdsdage i høstperioden.

Struktureret laborant med gode IT-kundskaber

Det er vigtigt, at du har en struktureret og ansvarsbevidst tilgang til dit arbejde, da du kommer til at lave analyser og kvalitetsarbejde, der kræver høj præcision. Der vil være en del rutineopgaver forbundet med jobbet. Derfor er det afgørende, at du trives med denne type opgaver.

  • Du er laborant gerne med kendskab til plantebiologi.
  • Du er klar på en hverdag, hvor du arbejder stående, og som kan være fysisk krævende i perioder.
  • Du har gode IT-kundskaber og er hjemmevant i MS Word og Excel – vi lærer dig op i vores analyseprogrammer.
  • Du er fleksibel og klar til at give en ekstra indsats i spidsbelastninger så som høstperioden.

Danish Agro tilbyder dig

En stilling hvor du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt og med en proaktiv tilgang kan du være med til at påvirke din egen dagligdag. Vi er en koncern med fokus på udvikling af den enkle medarbejder i et trygt arbejdsmiljø, så vi sammen kan vokse og innovere.

God trivsel er en af vores største styrker – vi tror på, at vores succes starter med tilfredse medarbejdere, hvorfor vi gør en dyd ud af at tage os godt af hinanden.

Lyder det som noget for dig?

Send en kort ansøgning og CV. Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Caspar Müllers Gade 13, 6000 Kolding, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Rikke Juul Larsen

Laboratoriechef

22884122

rila@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.