Produktionsmedarbejdere

Danish Agro søger to engagerede produktionsmedarbejdere til vores såsædsfabrik i Sjølund ved Kolding, med start hurtigst muligt. 

Velkommen til Danish Agro
Vi er en del af Danish Agro koncernen, som består af mere end 100 selskaber i ind- og udland. Vi er en andelsvirksomhed som har eksisteret siden 1901, og vi er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os. Danish Agro koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af alt til markdriften, foder, landbrugsmaskiner og vi er også aftager af landbrugets afgrøder i høstperioden.

Danish Agros afdeling i Sjølund huser blandt andet en såsædsfabrik, som hvert år producerer godt 45.000 tons såsæd. Vi er et team af seks produktionsmedarbejdere på fabrikken, men der kommer flere kollegaer til i høstsæsonen. Vi søger to kollegaer som kan tage ansvar, som arbejder struktureret og som vil være med til at skabe resultater i en hverdag med gang i den. 

Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Kvalitetskontrol af råvarer, herunder kontrol af sortsrenhed og kornarter
  • Modtage råvarer, samt oprensning heraf gennem PLC styret siloanlæg
  • Opsækning af korn, samt vedligeholdelse og rengøring af anlæg samt fabriksområde
  • Oplæring og introduktion af sæsonmedhjælpere

Variationen af opgaver afhænger meget af sæsonerne, og de processer der er i gang hos landmændene i hver enkel årstid. I starten af året arbejder vi f.eks. med rensning af vårsæd, senere producerer vi vinterbyg og derefter fokuserer vi på hvedeproduktion. I mellemlæggende perioder bruger vi tid på at servicere maskinerne, og varetager diverse vedligeholdelses opgaver. 

Du vil blive oplært i:

  • At håndtere vores produktionsanlæg, herunder bejdsning og opsækning af råvarer
  • Optimering og fejlfinding i de systemer der driver produktionsanlæggene
  • Samt diverse papirarbejde

Stillingen er på 37 timer, men overarbejde forekommer, og det er derfor vigtigt at du er fleksibel omkring arbejdstider. Da fabrikken næsten kører i døgndrift, ligger arbejdstiderne mellem 5:00 og 24:00, og i vores højsæson, som typisk varer tre til fire måneder vil du kunne komme til at arbejde aften og nat, hvor du selvstændigt vil skulle køre med produktionsanlægget. 

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med rensning og opsækning af korn samt processtyring inden for branchen – ligesom vi gerne ser, at du kender kornarter eller har lysten til at sætte dig ind i disse, da det er en stor del af arbejdet. Det er derfor vigtigt at du går meget op i rengøring og kvalitet. Derudover er det et krav at du har truckcertifikat.

Som såsædsmedarbejder i Danish Agro er man under overenskomst mellem 3F og GLS-a, og aflønnes efter de gældende satser. 

Ansøgningsfrist:
Vi holder løbende samtaler og stopper søgning når rette kandidat er fundet. 
 

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Silovej 2, 6093 Sjølund, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Morten Nygaard

Driftschef

30883783

mny@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.