Teknisk assistent

Har du teknisk indsigt og snilde i forhold til lastbiler, og trives du en koordinerende rolle, hvor du sikrer driften og vedligehold af vores i alt 126 lastbiler? Så læs mere her.

Velkommen til Danish Agro
Vi er en del af Danish Agro koncernen som består af mere end 100 selskaber i ind- og udland. Vi er en andelsvirksomhed som har eksisteret siden 1901, og vi er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os. Danish Agro koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af alt til markdriften, foder, landbrugsmaskiner og vi er også aftager af landbrugets afgrøder i høstperioden.

Du bliver en del af vores transportafdeling med i alt 12 medarbejdere på kontoret i Galten. Stillingen som Teknisk Assistent er en del af transportafdelingens tekniske afdeling, hvor I er 3 medarbejdere. Stillingen refererer til Transportchef, Jan Erik Toft.

Stærk koordinator med ansvar for vedligehold og drift
Blandt dine vigtigste arbejdsopgaver er:

  • Koordinere og planlægge værkstedsbesøg med disponenter, chauffører og værksted
  • Opfølgning på værkstedsbesøg og sikre driften af lastbiler
  • Godkendelse af faktura
  • Ad hoc opgaver inden for transport

Arbejdstiden vil være 7-15, og der kan i høstsæsonen, som er vores travleste periode, være lidt overarbejde. Du vil primært arbejde på kontoret, men der vil også være dage, hvor du skal på leverandør- og kundebesøg.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for transport, lastbiler eller værksted, som er suppleret med praktisk erfaring fra lign. stilling. Du har erfaring eller teknisk snilde i forhold til lastbiler, og kommunikerer nemt og forståeligt tekniske problemstillinger med andre. 

For at lykkes i stillingen vil følgende kompetencer og egenskaber være en fordel:

  • Struktur, detaljeorienteret og overblik
  • Serviceminded og imødekommende
  • Økonomisk forståelse kombineret med teknisk indsigt
  • Rutineret bruger af Office-pakken, og især Excel
  • Kendskab og indsigt i branchen vil være en fordel

Vi tilbyder
En stilling hvor du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og med en proaktiv tilgang kan du være med til at påvirke din egen dagligdag. Vi er en koncern med fokus på udvikling af den enkelte medarbejder i et trygt arbejdsmiljø, så vi sammen kan vokse og innovere.

God trivsel er en af vores største styrker. Vi  tror på, at vores succes starter med tilfredse medarbejdere, hvorfor vi gør en dyd ud af at tage os godt af hinanden. På vores kontor i Galten er der mulighed for at tilmelde sig en madordning med både morgenmad og frokost hver dag.

Interesseret?
Send en kort ansøgning og CV. Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.
Alle henvendelser behandles fortroligt.
 

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Kornmarken 1, 8464 Galten, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jan Erik Frønsdal Toft

Transportchef

+45 2041 0864

jafr@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.