Salgskonsulent til planteavl

Kunne du tænke dig at få ansvaret for din egen kunde portefølje bestående af landmænd på Sjælland? Så er du måske vores nye Salgskonsulent med planteavl som kerneområde.

Du tilrettelægger selv din arbejdsdag hvor du sammen med dine kunder fastsætter en strategi for deres bedrift. Du rådgiver via din faglige viden en markstrategi som passer til den enkelte kunde. Med afsæt i markstrategien sælger du de produkter til dine kunder, som der er brug for, herunder såsæd, gødning og planteværn. Herudover er køb af afgrøder en væsentlig del af jobbet.

Du vil blive mødt af hjælpsomme kolleger, der glæder sig til at få dig ombord, og din introduktion til jobbet tilpasses de kompetencer, du kommer med.

Dit arbejdsadresse kan enten være vores afdeling i Gadstrup; Salløvvej 8, 4621 Gadstrup eller Dalmose; Lodsvej 10, 4261 Dalmose. 

Træd ind i salgsorganisationen i Danish Agro
Danish Agro er en stor, international koncern med mange fremtidsmuligheder. Som Salgskonsulent inden for planteavl bliver du en del af Danish Agros salgsregion på Sjælland og Lolland/Falster. Her er der frihed under ansvar, hvor du har ansvaret for dine kunder og at finde frem til de løsninger, der betyder noget for den enkelte kunde. I jobbet vil du derfor i høj grad opleve muligheden for at gøre en forskel for dine kunder.

Udviklingsorienteret Salgskonsulent som skaber værdi for sine kunder
I jobbet kommer du til at sælge branchens bedste løsninger via rådgivning og dialog med dine kunder. Du vil desuden hjælpe den enkelte landmand med at komme godt i gang med præcisionslandbrug med anvendelse af vores digitale værktøjer til blandt andet jordanalyse og tildelingskort. Det hele sker i samarbejde med vores interne digitale specialister, så vi i fællesskab sikrer den bedst mulige rådgivning til den enkelte kunde.

Dygtig og tillidsskabende salgsprofil med mod på nye udfordringer
Der er flere indgange til stillingen, men du har gerne erfaring med opsøgende salg og kundehåndtering. Det er en fordel, hvis du er uddannet agrarøkonom eller jordbrugsteknolog og dermed har kendskab til branchen.

Det kan også være, at du har salgserfaring og gerne vil arbejde med kunder inden for landbrugsbranchen, som lige nu er inde i en rigtig spændende udvikling. I så fald klæder vi dig på fagligt i forhold til at kunne rådgive kunderne om de forskellige produkter/løsninger inden for planteavl.

Uanset ser vi gerne, at du har gode kommunikationsevner, er åben af sind og har let ved at skabe kontakt til kunder. Derudover har du forståelse for IT samt et kørekort B.

Vi tilbyder faglighed i konstant udvikling
Vi har fokus på din trivsel og tryghed i jobbet, både hvad angår samarbejdet med dine kolleger og dine kunder. Som en del af en stor organisation får du mulighed for løbende at holde dig opdateret og udvikle dig både fagligt og personligt. Vi er en koncern med fokus på trivsel og udvikling af den enkelte medarbejder i et trygt arbejdsmiljø, hvor vi sammen kan vokse og innovere og i sidste ende skabe værdi for vores kunder. 

Er du interesseret?  

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV og ansøgning hurtigst muligt  
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Salløvvej 8, 4621 Gadstrup, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Thomas Birger Jensen

Markedschef Planteavl, Sjælland

+45 27790676

thoj@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.