Praktikant til salg og rådgivning

Vil du supplere din teoretiske viden i en international virksomhed, hvor der arbejdes med strategisk og værdiskabende salg? Så har du nu muligheden.


Om Danish Agro
Du bliver en del af grovvarekoncernen Danish Agro - en af Danmarks største virksomheder med en omsætning på godt 40 mia. kroner. Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget. Vi beskæftiger over 5.000 medarbejdere i 16 lande, hvor fokus er på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi er ejet af danske landmænd, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i deres behov.
 

Studerende i Danish Agro
Som praktikant ved Danish Agro, bliver du tilknyttet en praktikansvarlig. Du vil fra første dag indgå i dagligdagen og få fornemmelsen af at arbejde tværgående i en spændende virksomhed.
Du får et projekt, som du arbejder med under dit praktikforløb. Du får konstruktiv og hurtig feedback på dit arbejde, og indgår i teamet og vil udover dit projekt tage del i de øvrige opgaver i afdelingen. Dette er så du får et bredt kendskab til de opgaver, der kan være i en salgsorganisation.
 

Hvem er du?
Du er i gang med en uddannelse inden for markedsføringsøkonomi, salg eller jordbrug, og ønsker at anvende din teoretiske viden i praksis.
Mulighederne er mange, og vi har mulighed for at tilpasse dit praktikforløb efter din interesse og studiebaggrund. Du får et projekt, som du skal arbejde med gennem dit praktikforløb. Sidste led i dit praktikforløb, bliver at præsentere dine fund for din praktikansvarlige og salgsledelsen.
Som praktikant ansættes du i vores salgsafdeling, og vil kunne forvente en alsidig hverdag. Du vil bl.a. få mulighed for at arbejde med:

  • Strategisk salg og kunderejsen
  • Værdiskabende salg og synliggørelse af værdiskabelse over for vores kunder
  • Salgsstrategi og salgsproces
  • Målgruppeforståelse
  • Snitfladerne mellem salg og marketing i en international koncern
  • Deltage i ringe- og kundekampagner

Hvad vi forventer
Vi forventer, at du engagerer dig i dine opgaver og projekt, og byder ind med viden og ideer. Du er nysgerrig, proaktiv og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver ud fra de inputs og sparring, du får.

Jobinfo

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Heidi Bonnet

Employer Branding Konsulent

+45 4073 1018

heij@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.