Arbejdende værkfører

Drømmejobbet for dig der elsker kundekontakt, ledelse, samarbejde og stadig ønsker at skrue i kundemaskiner, men også samtidig kan lære fra dig til vores 4 – 5 lærlinge på værkstedet. 
Vi søger en aktiv og energisk frontfigur på vores værksted i Hinnerup, som sammen med vores nuværende værkfører kan styrke vores position i markedet. Vi søger en arbejdende værkfører som sammen med vores nuværende værkførere finder det naturligt at gå forrest og vægter samarbejdet højt – og som er klar til et job med masser af udfordringer og muligheder.

Hos Traktor Høst, afdeling Hinnerup tilbyder vi frie rammer, hvor du bliver en del af et team på 14 montører og 4-5 lærlinge samt 2 værkførere som refererer til Eftermarkedschefen. Vi søger en stærk personlighed der sprudler af energi, som har stor empati for sine kollegaer, og du finder måske ikke de administrative opgaver så spændende , med kan stadig hjælpe til i spidsbelastninger. Ledelsesmæssigt er du i besiddelse af en naturlig pondus og ikke mindst erfaring der gør at du kan gå forrest, også i de større reparationer på værkstedet hvor dit primære fokus vil være. 

Dine arbejdsområder 
Som arbejdende værkfører får du et stort ansvar for klargøring, reparation og service af opgaver på værkstedet. 
Dine primære arbejdsopgaver bliver således: 

 • Du vil få en del af ansvaret for de hjemmegående montører og lærlinge  
 • Du vil være teknisk backup på telefonen for kunder og øvrige montører  
 • Kvalitetssikring af det arbejde som vi har udført altid er 100% før det går ud ad døren 
 • Professionel og individuel rådgivning til kunderne 
 • Være med til at sikre at vores værksted og generelle omgivelser altid fremstår præsentable og professionelle 
 • Være reservedelslageret behjælpelig, i komplekse sager hvor teknisk viden er en nødvendighed

Dine kvalifikationer 
Som person har du veludviklede evner til at skabe sammenhold og den gode stemning. Din ledelsesstil er åben, synlig og præget af engagement og godt humør. 
Derudover forventer vi, at du: 

 • Er Landbrugsmaskinmekaniker og har stor erfaring med landbrugsmaskiner og gerne vores mærker 
 • Du har gennem mange år været udekørende montør og har dermed stor erfaring 
 • Har kendskab til og forståelse for landmandens behov 
 • Du går ALDRIG på kompromis med kvaliteten i det arbejde du sender ud af værkstedet – det er hele vores fundament, og det værner vi meget om 
 • Er struktureret, selvkørende og sætter en ære i at yde dit bedste hver gang 
 • Du er villig til at gå forrest og lægge den arbejdsindsats som stillingen kræver. Du skal vise vejen - specielt i sæsonerne hvor tingene går rigtig stærkt, og kunder og kollegaer alle har brug for dig
 • Men husk! Du er ikke alene, der sidder 2 meget kompetente værkførere lige bag dig, som har den daglige ledelse og planlægning af alle de udekørende montører, så du indgår i et stærkt team. 

Ansættelse 
Vi tilbyder en fuldtidsstilling med gode udviklingsmuligheder. Du kommer til at arbejde i en flad og uformel organisation, hvor der er høje forventninger til kvalitet og resultater. Du får et arbejde, hvor ikke 2 dage er ens, og hvor der er højt til loftet. 
Du tilbydes løn efter kvalifikationer. 

Vi behandler ansøgningerne løbende og ansættelse finder sted, når vi har fundet den rette.

 

OM TRAKTOR & HØSTSPECIALISTEN

Om Traktor & Høstspecialisten

Traktor og Høstspecialisten er Danmarks største CLAAS forhandler. Forretningen har i alt 4 afdelinger placeret i Nord- Øst- og Sønderjylland. Forretningen beskæftiger i dag ca. 90 medarbejdere, som dagligt brænder for at levere skræddersyede løsninger til vores kunder inden for vedligehold, salg og service. Ud over CLAAS, er vi forhandler af en række af markedets stærkeste brands. Læs mere på traktorhoest.dk.

 

Landbrugsmaskiner

Traktor & Høstspecialisten A/S forhandler kun landbrugsmaskiner, der kan leve op til udfordringerne i det moderne danske landbrug. Gennem mange års erfaring ved de, hvad der skal til for at holde deres kunder kørende med solide landbrugsmaskiner året rundt.

 

Danish Agro koncernen

Traktor & Høstspecialisten A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 

Jobinfo

Arbejdsplads
Traktor & Høstspecialisten A/S
Herredsvej 8, 8382 Hinnerup, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jacob Rasmussen

Eftermarkedschef - Værksted

+45 2787 3830

jra@tohs.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.