Medarbejder til Produktion

Har du lyst til at producere økologisk foder til kvæg, svin og fjerkræ? Trives du med at arbejde i skiftehold og selv at tage ansvar for dit arbejde? Så er du måske vores nye produktionsmedarbejder til vores fabrik i Janderup.

Du vil få en travl hverdag med opgaver inden for:

  • Foderproduktion og presning
  • Renhold og vedligehold af fabrikken
  • Diverse forefaldent arbejde

Du kommer til at arbejde i vores produktion, med ansvar for produktion af foder til landbruget. Du kommer til at indgå i et mindre, men meget fleksibelt team af dygtige og engagerede kollegaer. Du får varierende opgaver, et stort ansvar og skal være med til at sikre, at vores foder produceres efter Danish Agros høje standarder. Du vil blive oplært i at  køre foderproduktionen. Din arbejdstid vil som udgangspunkt primært ligge om dagen, men kan også være nat samt weekend. Det  er derfor afgørende, at  du trives med dette.

Om dig:

  • Har gerne erfaring med produktionsarbejde.
  • Har ideelt set  kendskab til grovvarebranchen og landbrug.
  • Har kendskab til behandling af kvalitetskorn og råvarer.
  • Har kendskab til IT.   
  • Er arbejdsom, selvkørende og stabil.
  • Er grundig og fleksibel.

Vi tilbyder

Vi kan blandt andet tilbyde dig gode kollegaer, et godt arbejdsmiljø og en udfordrende hverdag samt adgang til arbejdsgiveradministreret sundhedsforsikring.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat snarest muligt.

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Hannevangvej 110, 6851 Janderup Vestj, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jørgen Andersen

Driftsleder

+45 2892 8970

jora@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.