Digital Marketing Specialist

I Danish Agro er vi i gang med at omstille forretningen til at blive mere digital, og e-handel bliver en vigtig del af vores strategi de kommende år. Vi søger nu en Digital Marketing Specialist, som får ansvaret for at udvikle og eksekvere vores digitale marketingstrategi. Der er tale om en nyoprettet stilling, og det bliver dig der som specialisten på området definerer retningen.

Brænder du for at drive digital markedsføring, og vil det motivere dig at kunne bidrage til at nå nye højder for vores e-handel og online generering af leads? Så er du måske vores kommende Digital Marketing Specialist til en spændende og udfordrende stilling i en international koncern.

Velkommen til Danish Agro

Danish Agros kunder er professionelle danske landmænd. Vi er en specialiseret virksomhed som har et tæt samarbejde med landbruget, og vi kan levere produkter, services og rådgivning hele vejen rundt om den enkelte kunde. Vi har lanceret en række nye spændende digitale teknologier, eksempelvis til præcisionslandbrug, og har mange gode historier at fortælle i vores online kampagner.

Vi er en del af Danish Agro koncernen som består af mere end 100 selskaber i ind- og udland. Vi er en andelsvirksomhed som har eksisteret siden 1901 og vi er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os. Danish Agro koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af alt til markdriften, foder, landbrugsmaskiner og vi er også aftager af landbrugets afgrøder i høstperioden.

Du bliver en del af vores marketingafdeling med 4 medarbejdere, som arbejder tæt sammen om at udvikle og implementere marketingaktiviteter i Danmark. Vi er ambitiøse og har ofte travlt, men samtidig er der rum til hygge og et godt grin. Du kommer derudover til at arbejde tæt sammen med vores kommunikationsafdeling, som vi deler kontor med, og derudover vores salgskolleger, ikke mindst vores E-commerce Manager, som har ansvaret for at udvikle e-handel som et strategisk område i virksomheden.

Stillingen refererer til Marketingchef, Peter Johannessen, og du vil arbejde på vores kontor i Karise.

Spændende stilling for dig, som vil sætte sit præg på Danish Agros digitale marketing strategi

Som Digital Marketing Specialist udarbejder du vores digitale marketingstrategi, og du planlægger og udfører marketingkampagner online, som understøtter vores forretningsmål.  

Dine nøgleaktiviteter og ansvarsområder:

 • Du udarbejder og implementerer vores digitale marketingsstrategi.   
 • Du er eller bliver superbruger af Dynamics365-Marketing, og arbejder rutineret med marketing automation fra dag 1.
 • Du udvikler og driver de forskellige kunderejser på tværs af segmenter og målgrupper. 
 • Du er udførende på digitale marketingtiltag herunder nyhedsbreve, landing pages og kampagner på sociale medier, som skaber stærke leads til vores sælgere. 
 • Du måler effekten af dine kampagner, evaluerer og optimerer løbende på alle tiltag. 
 • Du arbejder rutineret med SEO og værktøjer som Google Analytics, og anvender dem naturligt i dagligdagen.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for marketing, kommunikation og/eller business, som er suppleret med minimum 3-5 års praktisk erfaring fra lignende stilling inden for digital marketing, SoMe og kommunikation.

Du har et kreativt mindset og besidder gode præstationsevner, og er vant til at drive og projektlede større opgaver og projekter.

Du tænker forretningsorienteret i din tilgang til marketing, og derudover håber vi, at du besidder følgende kvalifikationer og egenskaber:

 • Analytisk, struktureret og naturlige koordineringsevner.
 • Du ser det som en naturlighed at måle og evaluere på alle tiltag.
 • Proaktiv med lyst til at bidrage med forslag og nye initiativer.
 • Udadvendt, og kontaktskabende, og god til at kommunikere i øjenhøjde med både kunder og kolleger.
 • Du redigerer selv billeder i Photoshop til brug i nyhedsbreve og SoMe kampagner. Hvis du selv kan redigere og tekste video er det en fordel.
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk. Du skriver selv de danske tekster til nyhedsbreve, hjemmeside og SoMe og har fokus på kvalitetssikring/korrektur.
 • Kendskab og indsigt i landbruget er en fordel.

Din evne til at opbygge netværk og gode relationer både internt og eksternt er vigtig, da du får mange snitflader i og uden for Danish Agro. Endelig er det vigtigt, at du har noget teknisk forståelse og interesse i forhold til at kunne sætte dig ind i de systemer og løsninger vi arbejder med.

Vi tilbyder

En stilling hvor du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og med en proaktiv tilgang kan du være med til at påvirke din egen dagligdag. Vi er en koncern med fokus på udvikling af den enkelte medarbejder i et trygt arbejdsmiljø, så vi sammen kan vokse og innovere.

God trivsel er en af vores største styrker. Vi  tror på, at vores succes starter med tilfredse medarbejdere, hvorfor vi gør en dyd ud af at tage os godt af hinanden. På vores kontor i Karise er der mulighed for at tilmelde sig en madordning med både morgenmad og frokost hver dag.

Interesseret?

Send en kort ansøgning og CV. Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Køgevej 55, 4653 Karise, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
02-01-2023

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Peter Johannessen

Marketingchef

+45 6026 5971

petj@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.