Værkførerbackup & Reklamationsbehandler

Traktor Høst søger en dygtig og alsidig blæksprutte til vores 4 værksteder i Nord- Øst- og Sydjylland, med daglig placering i Brønderslev. Du vil indgå i et godt team på 2 personer, der supporterer vores værkfører i Brønderslev, Ålestrup, Hinnerup og Kolding. Kendetegnende for dig er, at du er positiv og arbejder selvstændigt og struktureret. Opgaverne spænder vidt fra indskrivning af kunde opgaver, klargøre til fakturering, indkøb, planlægning af afhentning- og levering af maskiner samt daglig kommunikation med kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Du skal dagligt være vores værkfører og montørernes faste base, og bistå teamet med at servicere vores kunder bedst muligt.

Værksteds teamet består i dag af en eftermarkedschef, 6 værkfører, med dig 2 Værkførerbackup/reklamationsbehandler, samt +50 mekaniker på vores 4 værkstedet. 

Vores kunder spænder bredt fra den lille landmand til store gårde og godser i ind- og udland, samt kommuner, maskinstationer og entreprenører.

Dine primære arbejdsopgaver:Fakturering af værkstedsordrer

 • Reklamationsbehandling
 • Opfølgning og optimering af arbejdsordre-flow
 • Deltage aktivt med input til løbende forbedringer

Faglige kvalifikationer:

 • Administrativ erfaring inden for fakturering og reklamationsbehandling
 • Kendskab til landbrugsbranchen er en fordel men ikke et krav 
 • Teknisk viden/forståelse 
 • Flair for IT og gerne rutineret i MS Office, samt Navision  

Personlige kvalifikationer:

 • Serviceminded overfor interne og eksterne kunder
 • Detaljeorienteret og evner at levere opgaver i en høj kvalitet ved deadline
 • Positiv og initiativrig teamplayer
 • Fleksibel og omstillingsparat og kan bevare overblikket, når der er travlt
 • Du er lattermild og har et lyst og stabilt sind som spreder glæde omkring sig

Vi tilbyder:

 • En stilling i en professionel og dynamisk virksomhed
 • Et udfordrende job i en hektisk hverdag
 • Frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø
 • Engagerede kolleger
 • Mulighed for faglig videreuddannelse og personlig udvikling
 • En god løn der modsvarer dine kvalifikationer
 • Gode ansættelsesvilkår, herunder pensionsordning, sundhedsforsikring, og forskellige personalerabatter

Vi ønsker at vores kompetencer er på det højeste niveau i branchen og derfor sikrer vi naturligvis, at du bliver klædt godt på til jobbet og får de helt rette færdigheder. Du vil samtidig også få muligheden for at koncentrere din indsats samt kompetencer indenfor et eller flere områder, der matcher dine interesser og dermed muligheden for virkelig at gøre en forskel i Traktor Høst.

 

OM TRAKTOR & HØSTSPECIALISTEN

Om Traktor & Høstspecialisten

Traktor og Høstspecialisten er Danmarks største CLAAS forhandler. Forretningen har i alt 4 afdelinger placeret i Nord- Øst- og Sønderjylland. Forretningen beskæftiger i dag ca. 90 medarbejdere, som dagligt brænder for at levere skræddersyede løsninger til vores kunder inden for vedligehold, salg og service. Ud over CLAAS, er vi forhandler af en række af markedets stærkeste brands. Læs mere på traktorhoest.dk.

 

Landbrugsmaskiner

Traktor & Høstspecialisten A/S forhandler kun landbrugsmaskiner, der kan leve op til udfordringerne i det moderne danske landbrug. Gennem mange års erfaring ved de, hvad der skal til for at holde deres kunder kørende med solide landbrugsmaskiner året rundt.

 

Danish Agro koncernen

Traktor & Høstspecialisten A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 

Jobinfo

Arbejdsplads
Traktor & Høstspecialisten A/S
Markedsvej 138, 9700 Brønderslev, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jacob Rasmussen

Eftermarkedschef - Værksted

+45 2787 3830

jra@tohs.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.