Logistikassistent

Til nyoprettet stilling, søger vi en struktureret logistikassistent, som trives i en koordinerende og udadvendt rolle. Lyder det som noget for dig, så læs mere om vores spændende stilling her:

Velkommen til Danish Agro

Danish Agro koncernen består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. De har alle den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

Vi transporterer produkter til og fra vores kunder over hele Danmark, og du bliver en del af et team lokaliseret i Galten. På landsplan får du desuden lidt over 700 kollegaer, og bliver en del af en international koncern med ca. 5.000 medarbejdere.

Administrativ koordinator som evner at have mange bolde i luften på én gang

Stillingen som logistikassistent er en deltidsstilling på 25-30 timer om ugen, men der vil være mulighed for at komme op på fuld tid med tiden. Du får et tæt samarbejde med vores transportchef og øvrige afdeling, hvor du supporterer og hjælper med forskellige administrative opgaver. Nogle af dine primære opgaver bliver:

  • Oprettelse og vedligehold af data på chauffører
  • Opdatering af systemer
  • Håndtering af reklamationer
  • Kursuskoordinering med vores samarbejdspartner, Aarhus Tech

Hvem er du?

Du er serviceorienteret, effektiv og struktureret, ligesom du er klar på at have flere sideløbende opgaver. Men mest af alt trives du, når du føler, du hjælper, og når du er en del af et godt team. Og du er klar til at hjælpe os med at optimere vores administrative processer, så hverdagen bliver lettere for os alle. Du er dygtig til at organisere og planlægge dit arbejde, så du kommer i mål med dine opgaver, men er samtidig fleksibel, når nye opgaver med korte deadlines falder på dit bord.

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • Minimum 2 års erfaring fra lign. funktion
  • Fortrolig med Office-pakken, herunder især Excel
  • Relevant uddannelse inden for kontor og administration

Vi tilbyder

En afvekslende deltidsstilling på 25-30 timer, hvor der er stor selvstændighed til at planlægge din egen dag. Du bliver en del af et dynamisk team, hvor du får mulighed for at styrke dine koordinerings- og planlægningsevner. I perioder er der travlt, men vi lykkes altid sammen.

Interesseret?

Lyder dette som stillingen for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Vi kalder løbende ind til samtaler. Grundet sommerferie og høstperiode forventer vi at starte samtaler op medio august.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Kornmarken 1, 8464 Galten, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Heidi Friis Larsen

Transportchef

+45 8887 4334

hfl@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.