Global Master Data Manager

Til nyoprettet stilling søger vi en Global Master Data Manager, som får ansvaret for at udvikle og vedligeholde master data standarder, processer og retningslinjer for koncernen. Du bliver en nøgleperson i forhold til at sikre at master data er konsistente og korrekte på tværs af koncernens globale systemer.

Du støtter forretningen ved at sikre valide og korrekte master data

Som Global Master Data Manager bliver du ansvarlig for at udvikle strategi og proces for håndtering af koncernens master data. Du bliver overordnet ansvarlig for at alle stakeholdere i koncernen kender, forstår og efterlever de vedtagne regler og retningslinjer for master data.

Du får derfor en synlig rolle ud mod virksomheden, hvor du understøtter og gør deres arbejde nemmere. Det kræver, at du er nysgerrig efter at forstå deres individuelle forretningsområder og de udfordringer, som de står med.

Arbejdet udføres med udgangspunkt i Galten, og du refererer til Group CFO. Der skal dog påregnes rejsedage i ind- og udland.

Dine nøgleaktiviteter og ansvarsområder bliver:

 • Udarbejdelse og vedligehold af strategi for håndtering af master data
 • Implementering og styring af master data processer, herunder workflows, forretningsregler og godkendelse
 • Udarbejde migreringsstrategier ved implementering af Dynamics 365
 • Koordination mod stakeholdere i alle selskaber
 • Samarbejde om master data udviklingsprojekter og med Dynamics 365 implementeringspartnere
 • Informere alle stakeholdere om frigivelsesaktiviteter

Erfaren Master Data-profil med solid forretnings- og systemforståelse

Vi søger en erfaren og fokuseret person med et bredt IT-kendskab og dokumenterede kompetencer indenfor master data management i større international virksomhed. Enten arbejder du allerede i en IT-afdeling eller også har du erfaring fra konsulentbranchen, hvor du er vant til tæt dialog med forretningen om deres strategi og proces for master data. Som person er du proaktiv, positiv og udadvendt med naturligt drive for at få tingene til at ske.

Derudover forventer vi:

 • Kendskab til Microsoft Dynamics 365
 • Erfaring med at udarbejde strategier og processer for master data
 • Erfaring som projektleder ses som en fordel
 • Erfaring med kommunikation og samarbejde bredt i en international kontekst
 • Erfaring med at samarbejde med IT Service leverandører
 • Stærk procesforståelse

Du evner at se den røde tråd i strategien og holder fokus, for du er typen, der tager ejerskab og følger opgaven helt til dørs. Du er struktureret og formår at holde gang i flere sideløbende opgaver og samtidig sørge for, at dokumentationen er i orden. 

Vi tilbyder

En stilling hvor du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt og med en proaktiv tilgang kan du være med til at påvirke din egen dagligdag. Vi er en koncern med fokus på udvikling af den enkle medarbejder i et trygt arbejdsmiljø, så vi sammen kan vokse og innovere.

Interesseret?

Send en kort ansøgning og CV. Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Kornmarken 1, 8464 Galten, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Bo Rønn

CIO

+45 2780 4750

boro@danishagro.dk

Brian Hauge Søe

Group CFO

+45 8887 5008

bhs@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.