Servicetekniker til BEDNAR

Vi søger en fagligt dygtig og ansvarsbevidst medarbejder til vores serviceteam. Trives du med at have en stor kontaktflade, og vil du gerne arbejde med branchens premium brand? Så har du nu muligheden.

Du bliver en del af serviceafdelingen, hvor din primære opgave bliver at udøve teknisk support til vores værksteder og samarbejdspartnere på BEDNAR produkter.

Stillingen som Servicetekniker til BEDNAR er nyoprettet, idet vi oplever en stigende efterspørgsel på vores BEDNAR produkter, ser vi et behov for en Servicetekniker. Denne servicetekniker er dedikeret til at servicere og supportere vores kunder og samarbejdspartnere på vores BEDNAR produkter. I en eventuel opstartsfase skal du dog være indstillet på at løse serviceopgaver på nogle af vores andre produkter.

Arbejdsopgaver

Som servicetekniker vil din primære opgave være at udøve teknisk rådgivning og vejledning om BEDNAR produkterne til de autoriserede serviceværksteder. Derudover vil dine opgaver være:

  • Daglig teknisk support til montører og værkførere på alle BEDNAR produkter
  • Ansvarlig for servicedokumentation og tilhørende administration
  • National reklamations- og kulancebehandling i samarbejde for vores lokale forhandlere
  • Deltage i træningsworkshops ved BEDNAR
  • Formidling og udarbejdelse af teknisk materiale og information
  • Yde teknisk salgssupport

Kvalifikationer

Der er flere indgange til stillingen, men det er en fordel med teknisk baggrund/viden fra landbrugs- eller entreprenør-branchen. Det er en stor fordel, hvis du har kendskab/interesse i landbrugsmaskiner og planteavl.

Vores topprioritet er at levere en god service og support til vores forhandlere og slutkunder. Derfor er det afgørende, at du besidder stærke kommunikative egenskaber, da du kommer til at kommunikere bredt både internt og eksternt i Danish Agro Machinery organisationen.

Du trives med en hverdag, hvor der er mange bolde i luften, og du sætter en ære i at levere en god service.  Du er struktureret og har et godt overblik – også når det bliver presset.

Ligeledes har du gode IT-kundskaber, og er vant til at arbejde med Microsoft Office-pakken. Du behersker engelsk i både skrift og tale på et højt fagligt niveau.

Vi kan tilbyde
Du bliver en del af et team med dedikerede og gode kollegaer. Her hersker vores værdisæt ’Cultivating Value’ i det daglige og skaber stor værdi for både kunder og medarbejdere. Korrekt vejledning til vores forhandlere er hovedfokus, da vi ønsker at opnå den bedst mulig service og samarbejde.

Du har muligheden for at blive en del af en spændende virksomhed i udvikling, hvor der er høj grad af selvstændighed. I jobbet må du forvente rejsedage rundt til vores forhandlere og slutkunder i Danmark.

Du vil få stillet en fuldudstyret servicevogn til rådighed.  

Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi løbende inviterer kandidater til samtale.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro Machinery
Vesterballevej 19, 7000 Fredericia, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Husfeldt

Adm. Direktør

+45 4051 4826

mihu@da-machinery.dk

Arne Spejlborg

Head of Service

+45 22 65 21 81

arsp@da-machinery.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.