Logistikassistent

Har du erfaring med logistik og er du typen, som godt kan lide at hjælpe? Trives du i en funktion, hvor du kan servicere og supportere andre, så vi sammen når vores mål?

Så er du måske vores nye kollega til logistikafdelingen ved DLA Agro.

Bliv en del af DLA Agro og bidrag til et godt team

I Galten nær Aarhus bliver du en del af Logistikgruppen i DLA Agro, hvor du får 12 kolleger. DLA Agro er et indkøbsselskab som udelukkende sælger engros til grovvareselskaber inden for landbruget.

Som logistikassistent hjælper og supporterer du den øvrige logistikafdeling med de forskellige opgaver, som er forbundet med disponering og levering af varer. Du skal i høj grad være servicerende og sætte pris på et godt samarbejde med kunder, leverandører og kollegaer.

Som en del af rollen vil du skulle tilegne dig et kendskab til DLA Agro's rolle i Danish Agro koncernen. Du vil opnå et godt branchekendskab og du anvender dette til at have et fokus på minimering af omkostninger, og være god til at koordinere og samarbejde på tværs af organisationen og de tilknyttede virksomheder.

Arbejdsopgaver

Dine primære ansvarsområder er:

  • Daglig support til interne og eksterne kunder og leverandører af lastbil- og skibstransporter
  • Administration og kontrol af priser, fakturaer og dokumenter
  • Back-up for den øvrige logistikafdeling
  • Øvrige ad hoc opgaver

Dine kvalifikationer

Den rette person til jobbet sætter stort pris på godt samarbejde og er glad for at arbejde i teams. Det er naturligt for sig at træde til og hjælpe dine kollegaer, når der er travlt. Som person er du serviceorienteret, effektiv og struktureret, ligesom du er klar på at have flere sideløbende opgaver. Du er dygtig til at organisere og planlægge dit arbejde, så du kommer i mål med dine opgaver, men er samtidig fleksibel, når nye opgaver med korte deadlines falder på dit bord.

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • Minimum 2 års erfaring fra lign. funktion
  • Fortrolig med Office-pakken og ERP-systemer
  • Relevant uddannelse inden for logistik og administration
  • Flydende dansk og engelsk, gerne tysk i skrift og tale

Vi tilbyder

En fast 37-timers funktionærstilling med pensionsordning og sundhedsforsikring. Du bliver en del af et stærkt team, hvor vi i dagligdagen har en familiær stemning, og er gode til at samarbejde på kryds og tværs. I perioder er der travlt, men vi lykkes altid sammen.

INTERESSERET

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale så søg stillingen hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Jobinfo

Arbejdsplads
DLA Agro a.m.b.a.
Kornmarken 1, 8464 Galten, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Ulrik Juul Larsen

Logistics Manager

+45 2913 4669

ujla@dlaagro.com

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.