Høstmedhjælpere til lager, vægt og ekspedition - Syd- og Sønderjylland

Er du lige færdig med dit studie? Ønsker du et sommerferiejob? Eller er du bare frisk, veludhvilet og klar til at arbejde? Så har vi stillingen til dig!

Om stillingen:
Danish Agro søger lige nu høstmedhjælpere til tidsbegrænset stillinger til vores lager, vægt og ekspedition. Stillingen vil forløbe fra ca. medio juli og indtil høsten er overstået – så arbejdes forventes at være udført senest midt september. Vi ser derfor gerne du ikke holder ferie i denne periode. 
Der er tale om en fleksibel stilling, hvor der er mulighed for både fuldtid eller deltid – dag-, aften- og natarbejde, samt weekend arbejde. 

Vi søger høstmedhjælpere til vores afdelinger i Sjølund, Sdr Hygum, Sommersted, Egtved. Du må gerne skrive i din ansøgning, hvilken afdeling du vil være tilknyttet.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne vil primært bestå af at tage imod kunder og agerer ”first-point-of-contact” for alle indkomne henvendelser til afdelingen. Dine opgaver består af at håndtere og betjene kunder, ind- og afvejning af korn, udarbejdelse af afvejningsdokumenter, modtagelse af korn samt øvrige ad hoc opgaver.  Som ny medarbejder i en tidsbegrænset periode, vil oplæring være af stor prioritet for os – ligeledes at inkludere dig i det daglige sociale miljø hos Danish Agro. 

Kvalifikationer:

Vi ønsker at vores nye medhjælpere kan sætte kryds i disse punkter:

  • At man er +18 år
  • Behersker det danske sprog
  • At man er frisk og kan stå op en hel dag

Vi påtænker, at du er i gang med et sabbatår eller i gang med en videregående uddannelse og trænger til lidt arbejde i din sommerferie. Der er dog ikke nogen yderligere krav til din indgang til jobbet. 

Ansøgning:
Er du klar til at søge stillingen, bedes du udfylde skemaet via knappen til højre samt vedhæfte CV og ca. fem linjer om dig hurtigst muligt. Vi kalder løbende til samtaler.

Jobinfo

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
15-07-2022

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jesper V. Sørensen

Driftsleder

+45 4117 4435

jvs@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.