Chauffør-afløser til SoilOptix

Trives du med en afvekslende hverdag, hvor der er en stor grad af selvstændighed og fleksibilitet? Så har vi måske stillingen til dig, som chauffør-afløser til vores SoilOptix jordanalysemaskine. 

Vi har brug for afløsere til at hjælpe primært i weekenderne og vi søger i hele landet, du må derfor gerne skrive i din ansøgning, hvilken afdeling du gerne vil være tilknyttet. Du kan se en oversigt over alle vores afdelinger på vores hjemmeside, Danish Agro, midt på forsiden under 'Find info om din lokale afdeling'. Stillingen er en tidsbegrænset stilling med start 1. august til ca. 1. maj 2023, men med mulighed for at fortsætte en karriere i Danish Agro, enten som afløser eller på fuldtid.

Velkommen til Danish Agro
Danish Agro er en af de største grovvarevirksomheder i Danmark. Hele koncernen består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. De har alle den overordnede målsætning – i et tæt samspil med kunderne – at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

Dine arbejdsopgaver
Din primær opgave bliver, at køre vores SoilOptix jordanalysemaskine, hvor du opmåler og udtager jordanalyser. SoilOptix er en digital løsning til kortlægning af markernes tekstur og næringsstofindhold. SoilOptix scanner kundernes marker og opsamler jordprøver og registrerer 800 målepunkter pr. hektar. Når SoilOptix jordanalysen er gennemført, overføres data til kundens platform.
 

Din profil

  • Du har det godt med fysisk arbejde
  • Du arbejder struktureret og er serviceminded
  • Du tager ansvar for dit arbejde
  • Du har trailer kørekort
  • En fordel med kendskab til landbruget

Vi tilbyder

  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer
  • En afvekslende hverdag, hvor ikke to dage er ens
  • Selvstændighed under ansvar

Interesseret?
Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende og stopper søgningen når den rette kandidat er fundet.
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 

Jobinfo

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
01-08-2022

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Palle Greiersen

Markedsdirektør

+45 2448 2750

pag@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.