Salgskonsulent til planteavl

Brænder du for salg og kunderådgivning, og har du interesse for landbruget? Så bliv vores nye Salgskonsulent med planteavl som kerneområde!

I Danish Agro arbejder vi sammen om at skabe værdi for landmændene og sikre dem optimal udnyttelse af deres bedrift. Som Salgskonsulent inden for planteavl bliver du en del af Danish Agros salgsregion i Syd- og Sønderjylland med base på salgskontoret i Sjølund. 

Læs og hør mere om vores salgsorganisation her.

”Du bliver en del af et team, hvor der er rig mulighed for at udvikle og realisere dit potentiale – både fagligt og socialt. Vi hjælper hinanden på tværs af teamet og har en uformel tone. Med frihed under ansvar og højt til loftet, arbejder vi dedikeret for at nå vores mål”, fortæller Markedschef, Steffen Birk Gammelgaard.


Værdiskabende salgskonsulent med ansvar for egen kundeportefølje
Som vores nye Salgskonsulent med planteavl som kerneområde, vil du få ansvaret for en portefølje af 45-50 professionelle landmænd i Syd- og Sønderjylland, hvor du vil finde frem til de løsninger, der betyder noget for den enkelte. I jobbet vil du derfor i høj grad opleve muligheden for at gøre en reel forskel for landmændene i dit område. Sammen med hver enkelt landmand definerer du markstrategien for de kommende år, sætter mål for vækst og værdiskabelse og udarbejder en fælles handleplan. Med afsæt i markstrategien sælger du de produkter til dine kunder, som der er brug for, herunder såsæd, gødning og planteværn. Herudover er køb og salg af afgrøder også en væsentlig del af jobbet.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

  • Rådgivning og salg indenfor planteavl 
  • Udarbejdelse af salgsbudgetter for egne kunder 
  • At lave resultatberegninger på vegne af kunderne 
  • Skabelse af gode og solide kunderelationer 
  • Hjælpe den enkelte landmand med at komme godt i gang med præcisionslandbrug med anvendelse af vores digitale værktøjer til bl.a. jordanalyse og tildelingskort i samarbejde med vores interne digitale specialister


Dygtig og tillidsskabende salgsprofil 
Der er flere indgange til stillingen – Du kan være uddannet agrarøkonom eller jordbrugsteknolog og dermed have kendskab til branchen. Det kan også være, at du har salgserfaring fra andre brancher og gerne vil arbejde med kunder inden for landbruget, som lige nu er inde i en spændende udvikling. I så fald klæder vi dig på fagligt i forhold til at kunne rådgive kunderne om de forskellige produkter/løsninger inden for planteavl.

Vi forestiller os, at du:

  • Har gode kommunikationsevner
  • Er åben af sind og har let ved at skabe relationer og kontakt til kunder
  • Har god forståelse for IT
  • Har et kørekort B


”Du skal kunne se mulighederne i markedet og skabe værdi for dine kunder gennem din strukturerede tilgang til salgsprocessen. Samtidig skal du være lydhør og tillidsvækkende overfor andre og have lyst til at engagere dig i det kollegiale fællesskab, hvor vi vil glæde os til at tage godt imod dig. Din introduktion til jobbet tilpasses de kompetencer, du kommer med”, fortæller Steffen.


Vi tilbyder 
Hos Danish Agro bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.


Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. 

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!


En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.000 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 15 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!
 

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Åstorpvej 31, 6093 Sjølund, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Steffen Birk Gammelgaard

Markedschef Syd- og Sønderjylland, Planteavl

+45 2370 8317

stbi@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.