Speditørelev

Er du serviceminded og kan have mange bolde i luften? Og har du lyst til at være en del af et stærkt team, hvor ingen dage er ens?
Så er det måske dig, vi står og mangler som vores nye speditørelev.

Beslutninger, ansvar og fart på

Som speditørelev hos Danish Agro vil du få en grundig oplæring fra en af dine kollegaer. Du vil hurtigt blive rustet til at kunne arbejde selvstændigt med både transportdisponering og chauffører.
Du bliver en del af vores engagerede team af 6 disponenter, som tilsammen planlægger den daglige kørsel af 125 egne lastbiler + eksterne vognmænd.

Du vil komme til at arbejde med disponering af biler, logistik og ad hoc opgaver indenfor spedition. Ingen dage er ens, og du er selv med til at planlægge din dag.

Du vil få et veltilrettelagt elevforløb og opleve, at du hurtigt får ansvar og skal træffe beslutninger. Hos os lærer du at bevare overblikket – også når det går stærkt.

Under din elevuddannelse vil du have et bredt netværk af kollegaer, en elevansvarlig og din nærmeste leder, som følger dig og sikrer, at du får den sparring og vejledning, du har brug for. Og du vil blive klædt på til at kunne holde overblik over planlægning af transportforløbet, kommunikation med kunder og kollegaer i forskellige afdelinger og advisere vognmænd og chauffører.

I løbet af dine 2 år som elev vil du skulle på skole i 8-10 uger.

Velkommen til Danish Agro

Danish Agro er en af de største indenfor grovvarevirksomheder i Danmark.
Hele koncernen består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. De har alle den overordnede målsætning – i et tæt samspil med kunderne – at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

Vi transporterer produkter til og fra vores kunder over hele Danmark, og du bliver en del af et team lokaliseret i Galten. På landsplan får du desuden 560 kollegaer og bliver en del af en koncern med ca. 5.000 medarbejdere.

Vi tilbyder:

  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer
  • En spændende hverdag med udfordringer, hvor ikke to dage er ens
  • Selvstændighed under ansvar
  • Gode muligheder for fastansættelse efter endt uddannelse

Hvem er du?

Vi søger en, der har en naturlig nysgerrighed for faget og som gerne vil lære. Du er imødekommende med godt humør, hvilket kommer til udtryk i din kontakt med kunder og kolleger. Derudover er det vigtigt, at:

  • Du kan have mange bolde i luften, også når det går stærkt.
  • Du er struktureret, fokuseret og handlekraftig
  • Du er serviceminded og har lyst til at tale med chauffører over telefon
  • Du har bestået HHX/STX/HTX/EUX – har du en STX eller HTX skal du supplere med 5 ugers EUS kursus
  • Du er klar til at tage ansvar for at få mest muligt udbytte af dit uddannelsesforløb

Lyder det som noget for dig?

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende og stopper søgningen når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Kornmarken 1, 8464 Galten, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Heidi Friis Larsen

Transportchef

+45 6029 0697

hfl@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.