Kvalitetskoordinator til Syddanmark

Drives du af kvalitet, tværfagligt samarbejde, og formidling og har du sans for detaljer, så kan du være den person vi står og mangler til vores nye stilling som kvalitetskoordinator til vores fabrikker og afdelinger i Syddanmark.

Du bliver en del af Danish Agro
Danish Agro er et dansk grovvareselskab, ejet af ca. 8.350 danske landmænd. Selskabet er i dag beskæftiget indenfor salg af foderblandinger, råvarer, vitaminblandinger, gødning, planteværn, såsæd, energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Du vil i din koordinatorstilling få en bred berøringsflade både internt og eksternt i organisationen, hvor du vil løse dine opgaver i tæt samarbejde med kvalitetsteamet og kollegaer i produktion, logistik, drift, laboratorie og administrationen. Du vil således have tæt samarbejde med kollegaer på vores lagre og foderfabrikker, samt indkøbs og salgsafdeling.

Du vil referere direkte til Koncern Kvalitetschefen.

Arbejdsopgaver
Din daglige gang vil være fordelt mellem primært Skamby og Kolding, hvor du og kvalitetsteamet vil drive kvalitetsarbejdet for de syddanske afdelinger. Dette vil være for fabrikker og afdelinger. Du trives med at sætte retning og udvikle fødevaresikkerhedskulturen og skabe løbende forbedringer i samarbejde med kollegaer på tværs i organisationen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens ledelseshåndbog i IPW, herunder opsætning af formularer og processer, samt drive implementeringen af systemet i organisationen
 • HACCP team ledelse og HACCP arbejde med risikofaktoranalyser, afvigelseshåndtering og korrigerende handlinger
 • Opfølgning på regulatoriske opdateringer, kommunikation og facilitering af løsninger
 • Opfølgning på resultater af kvalitetskontrol og deltagelse i optimering af produktkvaliteten
 • Opfølgning på reklamationer i tæt samarbejde med produktion, lager og logistik
 • Supportere fabrikker og lagre ved behandling af afvigelser
 • Drive arbejdet med intern audit for dit område, herunder tilrettelæggelse og gennemførelse intern audit i samarbejde med det interne auditteam, samt opfølgning på resultater heraf
 • Tilrettelægge og gennemføre kvalitets og fødevaresikkerheds kurser
 • Teknisk og faglig problemløsning og CAPA indførelse

Din kvalifikationer
Vi søger en person der motiveres af at skabe struktur i en alsidig dagligdag, og at arbejde med en bred berøringsflade. Du er en positiv udadgående person med et naturligt drive for at få tingene til at ske. Du har en naturlig interesse for detaljer, hvilket kommer til udtryk i din opgaveløsning.

Derudover forventes:

 • Relevant uddannelsesbaggrund, f.eks. procesteknolog, Levnedsmiddel-, Kemi- eller Mejeriingeniør
 • Erfaring indenfor kvalitetsstyring af foder/fødevarer er en fordel
 • Dansk og engelsk i skrift og tale
 • Det er en betingelse, at du ikke er landmand eller direkte involveret i landbrug

Vi tilbyder

En stilling hvor du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt og med en proaktiv tilgang kan du være med til at påvirke din egen dagligdag. Vi er en koncern med fokus på udvikling af den enkle medarbejder i et trygt arbejdsmiljø, så vi sammen kan vokse og innovere.

Interesseret

Send en kort ansøgning og CV. Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Ullerupvej 76, 5485 Skamby, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Christina Skov Lauritzen

Koncern Kvalitetschef

+45 7175 4240

clau@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.