Butiksassistent Ørsted

Har du stor interesse i hobby- og kæledyr, og er du erfaren inden for butiksarbejde? Så har Danish Agro Shoppen en stilling til dig, hvor din hobby bliver dit job.

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig! Her bliver din hobby til dit job. Danish Agro Shoppen søger en ansvarsbevidst butiksassistent med gå-på-mod til vores butik i Ørsted.

Stillingen er på 30-37 timer om ugen, placeret indenfor butikkens åbningstid og med arbejde hver anden lørdag. Arbejdstiden ligger mellem 8:45-17:45 i hverdagene og lørdage mellem 8:45-15:15. Der tilbydes en attraktiv lønpakke som indeholder fritvalgsordning på 6% og pensionsordning på 8,66%. Derudover tilbydes der en fordelagtig personalerabat, som alle medarbejdere må benytte sig af.

Arbejdsopgaver:
I vores butik deles vi om arbejdet, og man giver en hånd med til alle salgs opgaver. Mere specifikt inkluderer dine opgaver:

  • Kundebetjening og lettere administrationsopgaver
  • Vareadministration, varemodtagelse og vareforsendelse
  • Kampagneklargørelse, samt andet forfaldende arbejde

Kvalifikationer:
Vi forestiller os, at du i dette job kan kombinere hobby og arbejde, så det vil være ideelt, hvis du har en naturlig interesse for dyr, f.eks. heste.

  • Vi ser gerne, at du har truckcertifikat, men hvis ikke, så løser vi det.
  • Vi forestiller os at du er uddannet i butik, jordbrugsteknolog med speciale i heste, veterinærsygeplejerske el.lign.
  • Du har ambitionen om at få mere ansvar og søger udfordringer i hverdagen.
  • Det er vigtigt, at du har en god fysik og trives med fysisk arbejde, da du vil komme til at håndtere fodersække og andre tunge varer.
  • Gode kolleger med fælles interesse

Du bliver en del af et lille team, hvor dine kolleger deler samme interesse som dig. Her hersker vores værdisæt ’Cultivating Value’ i det daglige og skaber stor værdi for både kunder og medarbejdere. Korrekt vejledning til vores kunder er hovedfokus og de fleste kunder bliver hurtigt velkendte ansigter.

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro Shoppen
Bogensevej 149, 5620 Glamsbjerg, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tenna Jakobi Nielsen

Regionschef, Shoppen

27800669

teni@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.