Salgs- og Produktchef

Danish Agro Machinery er på en spændende rejse med at udvikle produktsortimentet og maskintilbuddet til kunderne, hvortil vi søger en erfaren salgs- og produktchef for AGRIFAC og FLIEGL på det danske marked, samt SPEARHEAD i Skandinavien og Baltikum.

Som salgs- og produktchef bliver du ansvarlig for hele salgsprocessen vedr. de tre mærker. Det betyder, at du er ansvarlig for at opnå de definerede KPI’er og salgsmål. Du planlægger og udvikler salgsstrategien for mærkerne - som sker i tæt samarbejde med Danish Agro’s maskinforhandlere, den administrerende direktør og det øvrige importørteam.

Du har en stærk forretningsforståelse, hvilket betyder at du evner at kortlægge og forstå forretningspotentialet samt konkurrenceparametrene inden for dit produktområde. Alt dette med øje for at udvikle salget af AGRIFAC, FLIEGL og SPEARHEAD bedst muligt.

Dine ansvarsområder

Som salgs- og produktchef bliver du ansvarlig for eget produktområde. Du er inde over hele årshjulet for salgsstrategien vedr. AGRIFAC, FLIEGL og SPEARHEAD, og dine opgaver bliver blandt andet:

  • udarbejde salgsplaner, produktsortiment, opdatering af prislister, salgsaktiviteter og produktlanceringer
  • forberede salgsprognoser og budgetter
  • udarbejde markeds- og konkurrentanalyser
  • planlægning af diverse kundeaktiviteter, herunder kundebesøg og rundvisning på fabrikker 
  • ordrehåndtering

Som salgs- og produktchef håndterer du selv leverandørkontakten og sikrer de bedste købsbetingelser. Du er opmærksom på konkurrenternes aktiviteter og holder dig opdateret med trends inden for branchen.

Dertil kommer du til at have tæt dialog og sparring med forhandlerne vedr. kundeleads og generel rådgivning vedr. produkter og salg.

Din profil

Du har en meget proaktiv adfærd mod dine samarbejdspartnere og kollegaer, såvel intern som ekstern i organisationen. Du kender strategien og juster dine opgaver i overensstemmelse hermed. Du kontrollerer dine ansvarsområder og sørger for, at du opdateres professionelt. Du får løbende nye ideer og har høje ambitioner, hvortil du udvikler dit præstationsniveau. Du trives med en varierende hverdag med omgang i flere lande, rejseaktiviteter og i samarbejde med forskellige kulturer. Du motiveres af at tilfredsstille kunder i forskellige kulturer og problemstillinger, samt finder det udfordrende og spændende at skabe værdi for kunderne.

Du er god til at skabe kontakt, opbygge netværk og skabe gode relationer til både kunder og kollegaer. Du evner at levere resultater og imødekomme kundeforventninger og arbejder på en systematisk, metodisk og pålidelig måde.

Du har dybdegående kendskab til den faglige udvikling på området, er igangsætter og tænker forretningsorienteret, så du holder dig opdateret omkring tendenser på markedet og identificerer forretningsmuligheder for virksomheden. Du har en naturlig økonomisk forståelse og flair for at kunne beregne komplekse løsninger

Lidt om mærkerne

Forhandlingen af Spearhead brandet har Danish Agro Machinery haft siden 2019 og er et gennemgående mærke i Skandinavien og Baltikum. Spearheads hovedprodukt er rotorklippere til brak, stub og frøgræsmarker, men er også kendt for sine armklippere, slagle- og boldbaneklippere. Hollandske AGRIFAC producerer noget af det ypperste mest moderne inden for selvkørende sprøjteteknik, som er et marked i stor vækst. Fliegl er som Europas største vognproducent særligt kendt for sine robust afskubbervogne, men har en bred pallette af produkter til landbrug, skovbrug og industri.

Er du interesseret?

Lyder dette som stillingen for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. Alle henvendelser behandles fortroligt

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro Machinery
Vesterballevej 19, 7000 Fredericia, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Husfeldt

Adm. Direktør

+45 4051 4826

mihu@da-machinery.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.