Employer Branding Konsulent

Kunne du tænke dig en bred HR-rolle, hvor du sikrer, at vores employer branding aktiviteter og -processer kører på skinner?

Om jobbet
Du vil i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere udvikle, drive og koordinere vores arbejde med employer branding, således at det understøtter koncernens employer branding strategi.
Udover employer branding bliver din opgave at kunne tiltrække og rekruttere de bedste kandidater til vores virksomhed. Du skal kunne fungere som både rådgiver og procesekspert og er også ambassadør for vores virksomhed, hvor du spiller en aktiv rolle i at fremme Danish Agro som en attraktiv arbejdsplads. 

Din profil ser sådan ud
Måske er du nyuddannet eller har 2-3 års erfaring fra en lignende stilling. Det vigtigste er, at du er grundig og sætter en ære i at løse opgaverne med høj kvalitet. Af specifikke kompetencer ønsker vi, at du: 

  • forstår at arbejdet i HR kræver stram styring og leverancer til tiden
  • er din egen kvalitetschef og altid leverer høj kvalitet til tiden
  • er fleksibel og bidrager til den gode stemning i teamet
  • er dynamisk, initiativrig og proaktiv
  • behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Du får ansvar fra dag et
Vi har i de senere år været i stor vækst og under markant udvikling, og vi har fortsat mange spændende projekter på agendaen. Du vil blive ansvarlig for både at udvikle og definere og samtidig at eksekvere initiativerne sammen med andre kolleger på tværs i koncernen. Du kommer blandt andet til at arbejde med at udvikle og implementere vores EVP, som afspejler vores værdisæt. Derudover varetager du opgaver inden for intern kommunikation, HR-projekter samt koordinering af vores undersøgelse om medarbejdertrivsel og engagement.

Velkommen til Danish Agro koncernen
Danish Agro koncernen består af mere end 100 selskaber i ind- og udland. Vi er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os, og vi beskæftiger os primært med produktion og handel af grovvarer. Du bliver en del af Group HR, som har kontor i Galten lidt uden for Aarhus. Herfra udvikler og implementerer vi koncepter, processer, systemer m.m. inden for HR-feltet.

Interesseret?
Så søg jobbet via linket til højre på siden. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning med det samme.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Kornmarken 1, 8464 Galten, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Fabian Thorsager

Group HR Director

+45 2780 0321

fts@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.