Butiksassistent Nykøbing F.

Er du vild med dyr og livet på landet? Så har du nu alletiders mulighed for at kombinere din hobby med dit job.

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig! Her bliver din hobby til dit job. Danish Agro Shoppen søger en butiksassistent med gå-på-mod og lysten til mere ansvar til vores butik i Nykøbing Falster. Du skal samtidigt kunne lide at have travlt, da det er vores største butik i området.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, placeret på fire hverdage og hver anden lørdag. Arbejdstiden ligger mellem 8:45-17:45 i hverdagene og lørdage mellem 8:45-15:15. Der tilbydes en attraktiv lønpakke som indeholder fast løn med frit valg på 6% og pensionsordning på 8,66%. Derudover tilbydes der en fordelagtig personalerabat, som alle medarbejdere må benytte sig af.

 

Arbejdsopgaver:

I vores butik deles vi om arbejdet, og man giver en hånd med til alle salgs opgaver. Mere specifikt inkluderer dine opgaver:

  • Kundebetjening og lettere administrationsopgaver
  • Vareadministration, varemodtagelse og vareforsendelse
  • Kampagneklargørelse, samt andet forfaldende arbejde

 

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du i dette job kan kombinere hobby og arbejde, så det vil være ideelt, hvis du har en naturlig interesse for dyr, f.eks. heste.

  • Vi ser gerne, at du har truckcertifikat, men hvis ikke, så løser vi det.
  • Vi forestiller os at du er uddannet i butik, jordbrugsteknolog med speciale i heste, veterinærsygeplejerske el.lign.
  • Du har ambitionen om at få mere ansvar og søger udfordringer i hverdagen.
  • Det er vigtigt, at du har en god fysik og trives med fysisk arbejde, da du vil komme til at håndtere fodersække og andre tunge varer.
  • Vi ser gerne, at du har erfaring fra butik, så du har forståelse for kundeservice og kan begå dig bag kassen, men det er ikke et krav.

 

Gode kolleger med fælles interesse

Du bliver en del af et lille team på 6 personer, hvor dine kolleger deler samme interesse som dig. Her hersker vores værdisæt ’Cultivating Value’ i det daglige og skaber stor værdi for både kunder og medarbejdere. Korrekt vejledning til vores kunder er hovedfokus og de fleste kunder bliver hurtigt velkendte ansigter.

 

Lyder det som noget for dig?

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende og stopper søgningen når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro Shoppen
Havnepladsen 9, 4800 Nykøbing Falster, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Marlene Nielsen

Regionschef for Shoppen, Øst

27801685

men@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.