Regnskabsassistent

Er du skarp på økonomi og IT, har sans for detaljen og lysten til at arbejde med tal i en omskiftelig hverdag? Så har vi måske stillingen for dig, som vores nye Regnskabsassistent.

Velkommen til Danish Agro

Danish Agro koncernen består af mere end 100 selskaber i ind- og udland. Vi er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os, og vi beskæftiger os primært med produktion og handel af grovvarer. Du vil blive en del af økonomiafdelingen i moderselskabet, Danish Agro a.m.b.a., der har hovedkontor i Karise.

Mere specifikt bliver du en del af vores finans/regnskabsgruppe, som har en bred kontaktflade til hele koncernen. Sammen med dine 8 kolleger er du garant for, at der ydes en høj service til ledere og medarbejdere i det daglige.

Primære arbejdsområder

Som Regnskabsassistent kommer du til, at varetage opgaver i forbindelse med dataindtastning, indsamling og vedligeholdelse af finansiel information til ledelsen. Det inkluderer opgaver såsom:

  • Udarbejde og behandle økonomiske blanketter
  • Oprette, sende og følge op på fakturaer
  • Gennemgå og overholde afdelingens budgetter
  • Udarbejdelse og analyse af økonomiske rapporter
  • Vedligeholdelse og oprettelse af masterdata

Vi står overfor at skifte ERP-system ultimo året. Derfor er det afgørende, at du ser dig selv være med på denne spændende rejse, hvor du får mulighed for at være med til implementering af et nyt centralt system i virksomheden. 

Systematisk Regnskabsassistent med flair for tal og IT

For at få succes i jobbet kræver det, at du både er god til økonomi og IT, og har et højt kendskab til D365. Som person er du god til at holde overblikket, du arbejder systematisk og med sans for detaljerne i opgaverne. Det er vigtigt, at du har en solid talforståelse og har en god forståelse for IT samt at du er en rutineret bruger af MS Office, herunder Excel. Derudover er det vigtigt, at du kommunikerer problemfrit på dansk og engelsk. I forhold til grovvarebranchen vil det også være en fordel, hvis du har kendskab til den, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har styr på økonomi og IT, resten skal vi nok lære dig.

Lyder det som noget for dig?

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende og stopper søgningen når den rette kandidat er fundet. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Køgevej 55, 4653 Karise, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Annette Arup

+45 8887 3908

aru@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.