Kørselsdisponent

Vi søger en erfaren og effektiv kørselsdisponent, med lyst til at styrke sine evner til  at koordinere og være med til at skabe de bedste kundeoplevelser. Lyder det som noget for dig – så læs mere her. 

Stærk koordinator med fokus på effektiv planlægning
I Danish Agro arbejder vi for altid at kunne levere og skabe den bedste kundeoplevelse.
Som disponent hos os, er du med til at sørge for rettidig og præcis levering af vores varer
under optimal udnyttelse af biler og ressourcer. Med din faglige ekspertise er du desuden medvirkende til at sikre ansvarlig transport, såvel på vejene som hos kunderne.

Du bliver en del af vores engagerede team af 7 disponenter, som tilsammen planlægger den daglige kørsel af 125 egne lastbiler + eksterne vognmænd.

Velkommen til Danish Agro
Danish Agro koncernen består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. De har alle den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter. 
Vi transporterer produkter til og fra vores kunder over hele Danmark, og du bliver en del af et team lokaliseret i Galten. På landsplan får du desuden 560 kollegaer og bliver en del af en koncern med ca. 5.000 medarbejdere. 

Få ansvar for planlægning af eget område
Du vil få en travl hverdag, hvor der er mange bolde i luften, som skal koordineres. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:
•    Planlægning af fodertankbiler med udgangspunkt fra Galten og Vrå
•    Bemanding på bilerne/ opfølgningssamtaler med chaufførerne
•    Administrative opgaver

Vi lægger vægt på, at du i prioriteringen af de enkelte transporter, arbejder systematisk og struktureret og med stort overblik, dog uden at miste fokus på detaljen. Samtidig skal du kunne møde pludselige ændringer og forhindringer med en hurtig evne til at tilpasse og om justere, hvor det er nødvendigt, for at kunne sikre kundeoplevelsen og den aftalte levering.

Vi tilbyder
Som Kørselsdisponent ved Danish Agro får du en afvekslende hverdag med stor selvstændighed i forhold til at planlægge dine egne biler. Du får mulighed for at styrke dine koordinerings- og planlægningsevner i et dynamisk team med gode kollegaer, som du kan sparre med. 

Lyder det som noget for dig?
Lyder dette som stillingen for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.
Vi kalder løbende ind til samtaler. 

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Kornmarken 1, 8464 Galten, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Heidi Friis Larsen

Transportchef

+45 6029 0697

hfl@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.