Salgstrainees (Hold 2022)

ER DU DANISH AGROS FREMTIDIGE PRODUKTSPECIALIST?

Start din karriere som trainee i Danish Agro og udvikl dit salgstalent – samtidig med at du bruger din viden og erfaring.

Kickstart din karriere

Trainee-forløbet er til dig, der ønsker at kombinere salg og faglig rådgivning.

Forløbet kan skabe grobund for en karriere i en spændende virksomhed, som er en del af en stor koncern i national og international udvikling med mange muligheder. Hvordan dit forløb bliver, afhænger i høj grad af dine egne ønsker og udvikles sammen med din mentor, som følger dig hele vejen igennem.

Vores næste hold starter den 1. september 2022, og i år søger vi trainees til følgende områder:

 • Fagområde: Økologisk planteavl. Geografisk område: Syd og Sønderjylland (Udgangspunkt fra Sjølund eller evt. Bramming)
 • Fagområde: Grise. Geografisk område: Syd Danmark (Udgangspunktet er fleksibelt, men Sjølund eller Skamby er at foretrække)
 • Fagområde: Planteavl. Geografisk område: Syd og Sønderjylland (Udgangspunktet er Sjølund eller Bramming)

Ønsket område kan vælges i ansøgningsskemaet.

Værdifuld vekslen mellem teoretisk viden og praktisk erfaring

Rammerne er skitseret, men detaljerne tilpasses til din passion og dine kompetencer. Det foregår ved en vekslen mellem teoretisk viden, som du tilegner dig ved undervisning på bl.a. Erhvervsakademiet og praktisk erfaring, som du får i hverdagen med dine kollegaer. Forløbet fremhæver dine styrker og er fundamentet for en videre karriere i Danish Agro koncernen.

Bliv eksperten

Du bliver en del af en rådgivende salgsstyrke på tværs af flere regioner. Der vil være grundig oplæring i produkterne, ligesom vi gør meget for, at du kender virksomhedens grundværdier og forstår at arbejde ud fra disse.

Du kommer hele vejen rundt om det speciale du vælger, og lærer hele værdikæden at kende gennem koncernens mange virksomheder og afdelinger. I sidste ende er det dig, der hjælper landmændene og rådgiver dem om produktvalg baseret på hans strategi, behov og situation.

For at få et godt kendskab til Danish Agros værdikæde og for at kunne specialisere dig inden for dit produktområde, vil du blandt andet arbejde med følgende:  

 • Opsøgende salg og salgskampagner
 • Kundeservice
 • Indkøb, lager, produktion og logistik
 • Kvalitetsstyring
 • Special viden om specifikke produktgrupper
 • Sammenspil mellem selskaberne i Danish Agro koncernen, på tværs af landegrænser

Baggrunden for succes

Hvis du er uddannet jordbrugsteknolog eller agrarøkonom med interesse for salg, er forløbet lige noget for dig. Den teori og viden, du allerede har fra dit studie, kan du bruge direkte i jobbet, og du har rig mulighed for at udvide din faglige viden igennem forløbet. Kommer du med en baggrund inden for salg, eller har du en handelsfagliguddannelse og har interesse for landbruget, kan et trainee-forløb også være din vej til en spændende karriere.

Det vigtigste er dog at du har det rigtige mindset. Du skal kunne genkende dig selv i følgende:

 • Brænder for at skabe gode løsninger for kunder
 • Positiv, energisk og har masser af gå-på-mod
 • Arbejder selvstændigt og når dine mål
 • God til at skabe og vedligeholde relationer
 • Trives i en dynamisk hverdag

Ansættelsesvilkår:

Ansættelsesvilkår inkluderer en fast løn, pension, fritvalgsordning og fri mobil. Det forventes at du kan stille med egen bil.

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte vores markedschefer, eller læse mere om forløbet på Trainee i Danish Agro

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobinfo

Ansøgningsfrist
01-08-2022

Start dato
01-09-2022

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tobias Glad

HR Specialist

+4560267692

togl@danishagro.dk

Kent Mathiesen

Markedschef, kvæg/økologi

+45 2242 4419

kma@danishagro.dk

Jens Kirkebække Larsen

Markedschef, svin

+45 2724 3602

jkl@danishagro.dk

Steffen Birk Gammelgaard

Markedschef Syd- og Sønderjylland, Planteavl

+45 2370 8317

stbi@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 8.350 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.