Dynamics 365 projektleder

Kan du styre implementeringen af en global Microsoft Dynamics 365 løsning? Brænder du for at arbejde med projektledelse i en større international virksomhed? Så er vores stilling som Projektleder for vores Microsoft Dynamics 365 implementering til Danish Agros Maskindivision lige noget for dig!

Danish Agro koncernen har over de seneste år intensiveret sine aktiviteter inden for maskinhandel i hhv. Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen og Tjekkiet og driver i dag maskinsalg i de nævnte lande. Til koncernens IT-projektafdeling, søger vi derfor en erfaren Projektleder, som har lyst til at arbejde med at styre udviklingen af vores Microsoft Dynamics 365 løsning samt sikre den fortsatte udrulning heraf i Danish Agros maskindivision. Du vil have et tæt samarbejde med en række interessenter, både internt i organisationen, men også eksternt.

Arbejdsopgaver:

Din fornemmeste opgave bliver projektledelse ved implementering og modernisering af Microsoft Dynamics 365 løsningen.

Arbejdsopgaver vil derudover være:

  • Løbende at vedligeholde roadmap for løsningen.
  • I samarbejde med løsningsarkitekten at oprette og vedligeholde superbrugerorganisationen.
  • At styre test aktiviteter samt frigivelsen af ændringer til løsningen.

Via kontakt til primære interessenter i forretningen samt implementeringspartnere sikre du optimal prioritering af forbedringsaktiviteter omkring løsningen og efterfølgende implementering i henhold til vores projektmodel. Jobbet indebærer derfor en del rejsedage, hovedsageligt i Østersøregionen – dog vil mange møder også kunne klares via Microsoft Teams.

Erfaren profil med stærk forretningsforståelse

Du skal være uafhængig og proaktiv i din opgaveløsning, da stillingen er meget selvstændig. Du bliver ansvarlig for at styre alle aktiviteter som maskindivisionen har omkring Microsoft Dynamics 365 løsningen.

Vi har brug for en stærk projektleder, som kan sikre det optimale design, udvikling og implementering af store komplekse projekter. Det er vigtigt at du kan have mange bolde i luften og til enhver tid har fokus på projekternes tidsplan, faser og budget.

Derudover forventer vi:

  • At du har erfaring med styring af ERP-løsnings implementeringer.
  • At du har minimum 5 års dokumenteret erfaring med Microsoft Dynamics 365 og projektledelse.
  • Du er god til at samarbejde både internt i organisationen men også med eksterne partnere
  • Du er vant til at arbejde i et internationalt miljø
  • At du tør udfordre nuværende arbejdsgange og har stort fokus på resultater
  • Du behersker både dansk og engelsk flydende i skrift og tale

Hos Danish Agro tilbyder vi løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning med mulighed for at få sundhed- og behandlingsforsikring. Der er mulighed for at tilmelde sig en tiltalende morgenmad- og frokostordning. Du bliver en del af et yderst professionelt IT-team, hvor der er et behageligt og åbent arbejdsmiljø, samt mulighed for sparring og godt kollegaskab.

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Kornmarken 1, 8464 Galten, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Bo Rønn

CIO

+45 2780 4750

boro@danishagro.dk

Anders Eistrup Jakobsen

Senior Project Manager

+45 2780 3020

aej@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 9.000 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.