Salgskonsulent til grøn linje

Motiveres du af at sælge og sikre værdiskabende løsninger for dine kunder? Vil du udvikle dine salgskompetencer i en udviklingsorienteret virksomhed, og være med til at præge fremtidens landbrug? Lyder dette som dig, så har du nu muligheden for at blive vores nye salgskonsulent.

Med planteavl som dit kerneområde skaber du mest mulig værdi for landmænd i region Syd- Sønderjylland. Du lytter til deres behov og forventninger, vejleder om vores produkter og skræddersyer løsninger i samarbejde med dine kyndige kolleger.

Dit arbejdsadresse kan enten være vores afdeling i Sjølund; Åstorpvej 31, 6093 Sjølund eller Sommersted; Ingeniørvej 1, 6560 Sommersted. 

Træd ind i salgsorganisationen i Danish Agro

Du bliver en del af Danish Agro, der er en stor, international koncern med mange fremtidsmuligheder. Du bliver en del af Danish Agros salgsregion i Syd- og Sønderjylland. Du får kolleger, som lærer dig op, så I sammen kan udnytte markedets potentiale og øge kundetilfredsheden. Du bliver salgskonsulent inden for området planteavl og kommer til at sælge bl.a. planteværn, såsæd, olie og gødning samt handle afgrøder med landmænd.

Udviklingsorienteret salgskonsulent som skaber værdi for sine kunder

Du rådgiver og sælger branchens bedste løsninger via rådgivning og dialog med dine kunder. Det gør du ved hele tiden at være opdateret omkring, hvad der rører på sig i branchen så du sikrer at dine kunder er velinformeret om markedets tendenser, og de bedste individuelle løsninger. Dine vigtigste opgaver er dermed at sikre forventningsafstemning og værdiskabelse for dine kunder.

Du planlægger og afholder kundemøder og -besøg, udarbejder handleplaner til dine kunder samt løbende opdaterer vores CRM-system.

Du planlægger selv din dagligdag, som vil bestå af kundemøder og kundeopfølgning via telefon. Fordelingen af dit salg vil delvis være til eksisterende kunder samt til nye emner.

Dygtig og tillidsskabende salgsprofil salgsprofil med mod på nye udfordringer

Der er flere indgange til stillingen, men du har gerne erfaring med opsøgende salg og kundehåndtering.  Det er en fordel, hvis du er uddannet agrarøkonom eller jordbrugsteknolog og dermed har kendskab til branchen.

Det kan også være at du er en erfaren salgsprofil, som gerne vil arbejde med kunder inden for landbrugsbranchen. I så fald klæder vi dig på fagligt i forhold til at kunne rådgive kunderne om de forskellige produkter/løsninger inden for planteavl.

Uanset ser vi gerne, at du har gode kommunikationsevner, er åben af sind og har let ved at skabe kontakt til kunder. Derudover har du forståelse for IT samt et kørekort B.

Vi tilbyder faglighed i konstant udvikling

Vi sørger for at lære dig grundigt op i vores produkter, så du med din kunnen inden for det faglige, samt indsigt i værdiskabende salg er klar til skabe netværk og relationer. Din udvikling stopper dog ikke her. Som en del af en stor organisation får du mulighed for løbende at holde dig opdateret og udvikle dig både fagligt og personligt. Vi er en koncern med fokus på trivsel og udvikling af den enkelte medarbejder i et trygt arbejdsmiljø, hvor vi sammen kan vokse og innovere.

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Åstorpvej 31, 6093 Sjølund, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Steffen Birk Gammelgaard

Markedschef

+45 2370 8317

stbi@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 9.000 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.