International Business Controller & Change Manager

Vil du være central teamspiller, som skal forme og forankre forandringer på tværs af maskindivisionen i Danish Agro i en meget international kontekst ? Kan du levere forandrings- og kommunikationsplaner, som sikrer at forandringer inden for ERP og andre forretningsmæssige projekter bliver fuldt ud forstået og implementeret på tværs af divisionens selskaber i 9 lande ? Så har du nu muligheden.

Til nyoprettet funktion søger vi en International Business Controller/Change Manager, som får ansvaret for at udvikle og forankre tilgangen til forandringer på tværs af selskaberne i maskindivisionen. Stillingen er placeret på hovedkontoret i Galten, og du refererer til koncerndirektøren for vores Agribusiness Machinery division.

Du støtter forretningen ved at implementere og forankre forandringer

Som Change Manager er du ansvarlig for at identificere, kvalificere og definere nye måder at arbejde på ift. best practice. Du har øje for, hvad der skal til for at skabe en positiv stemning omkring forandringer. Du gør brug af forskellige arbejdsmetoder, herunder kommunikation, træning, interessentengagement, forandringseffektvurdering, organisatorisk parathedsanalyse, coaching, modstandsledelse og forandringsforstærkning.

Opgaver er af analytisk, evaluerende og udviklende karakter for at sikre en optimeret drift samt indtjening. Mere specifikt bliver dine opgaver at:

  • agere Change Manager for ERP Global template i M365
  • deltage i projekter indenfor ERP-systemet, hvor fokus er på masterdata
  • deltage i og styre projekter på tværs af landegrænser, som har til formål at udvikle og optimere forretningen
  • optimere og ensrette forretningsprocesser
  • ad hoc business controlling og støtte til selskaberne

Du støtter projektgruppen af M365 i forhold til planlægning, koordinering og kommunikation. I samarbejde med ledelsen udvikler og implementerer du nye tiltag, som bidrager positivt til forretningen. Du er i tæt dialog med ledelsen, selskaberne og de faglige ansvarlige omkring, hvilke forandringer der skal prioriteres og implementeres.

Erfaren profil med solid forretningsforståelse

For at være den rigtige til denne rolle, forestiller vi os, at du har et internationalt mind-set og erfaring - og er nysgerrig efter løbende at tilegne sig ny viden og færdigheder. Du har et helhedssyn og forståelse for forretningen, forretningsstrategier og mål, og du handler proaktivt for at forbedre dit eget arbejde. Du arbejder analytisk, er løsningsorienteret og kommunikerer på en måde, hvor du skaber motivation og engagement til en positiv forandring.

Du har stærke samarbejdsevner og interpersonelle evner, og du kan udvikle succesfulde og stærke relationer til interne og eksterne interessenter. Du har en dybdegående forståelse for, hvordan mennesker gennemgår forretningsforandring og forandringsprocessen, og du har stærke problemløsningsevner.

Derudover forventer vi:

  • Relevant uddannelse og erfaring med projektledelse
  • Minimum 5 års relevant erfaring fra lign. stilling i et internationalt miljø
  • Dokumenteret erfaring fra internationale projekter, hvor din medvirken har ledt til positiv og succesfuld implementering af projekter. Eksempelvis implementering af nye processer og projekter inden for IT, Finans og lign.
  • Solide IT kundskaber og rutineret bruger af Microsoft Office pakken. Dertil ser vi gerne, at du har erfaring med Dynamics 365, idet det forventes, at du vil blive Superbruger for derigennem positivt at medvirke til udrulning og implementering af systemet. Derudover vil du skulle sikre planlægning og gennemførelse af træning af superbrugere i alle berørte selskaber, dette i samarbejde med vore leverandører og partnere
  • Kommunikerer ubesværet på engelsk og gerne tysk

Hvad vi tilbyder

Du bliver del af en spændende virksomhed, som er i en rivende udvikling. Du får mulighed for at selv at være med til at præge din rolle og ansvar, og dermed vil der være tale om en stor grad af selvstændighed.

Du må påregne en del rejseaktivitet både nationalt og internationalt.

Lyder det som noget for dig?

Har du lyst til at sætte dit præg på en af Danmarks største virksomheder, og være den centrale figur for, hvordan forandringer implementeres. Så send os en kort ansøgning og CV.  

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Om Agribusiness Machinery

Agribusiness Machinery dækker over salg og service af landbrugsmaskiner til Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen og Tjekkiet.

Danish Agro koncernen har over de seneste år intensiveret sine aktiviteter inden for maskinhandel via datterselskaberne Danish Agro Machinery i Danmark, Norwegian Agro Machinery i Norge, Swedish Agro Machinery i Sverige, Hankkija Oy i Finland, Baltic Agro Machinery Estonia i Estland, Baltic Agro Machinery Latvia i Letland, Baltic Agro Machinery Lithuania i Litauen, Raitech i Polen samt Agromex i Tjekkiet. 

Alle selskaber er forhandlere af stærke kvalitetsbrands som CLAAS, New Holland, Fendt og Horsch

Du kan læse mere her: Agribusiness International | Danish Agro

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro Machinery Holding
Kornmarken 1, 8464 Galten, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Fabian Thorsager

Group HR Director

+45 2780 0321

fts@danishagro.dk

Jens Skifter

CEO, Agribusiness Machinery

+45 2780 0106

jesk@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 9.000 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.