Markedschef til Sjælland

Evner du at drive og udvikle dit forretningsområde og spille dine medarbejdere gode? Er du en stærk leder, som sætter retningen for dit team, samtidig med at du udvider kundeporteføljen via strategisk salgsledelse og værdibaseret salg? Så er du måske vores nye markedschef til planteavlsområdet på Sjælland.

Vi vil være landmandens foretrukne samarbejdspartner
Danish Agro er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os. Det sætter krav til vores salgsindsats – og kræver samtidig, at vi hele tiden holder os opdateret på kundesegmenter og -behov.

Som vores nye markedschef får du ansvaret for at drive og udvikle vores afdeling inden for salg til planteavlsområdet på Sjælland. Du bliver leder for i alt ca. 10 medarbejdere, som alle bidrager til at skabe værdibaseret løsningssalg til vores kunder på Sjælland. Vi har en stærk strategi for området med fokus på værdibaseret løsningssalg, der synliggør vores services over for landmændene. En strategi, som du er med til at videreudvikle og eksekvere.

Sæt retningen og eksekvér salgsstrategien
Du får en medspillende rolle, hvor du både har det overordnede ansvar for teamets salgsaktiviteter og er rollemodel ved at deltage aktivt i salget. Derigennem er du med til at sikre, at vi også i fremtiden har et produktivt, effektivt og motiverende arbejdsmiljø. Målet er at skabe størst mulig værditilvækst for Danish Agro og vores kunder. Dette opnår du ved at:

 • Sikre at dine medarbejdere forstår og lever op til deres roller og ansvar. 
 • Udvælge, udvikle, guide og motivere dit team, så vi når i mål i forhold til vores strategi. 
 • Give aktivt input til salgsstrategiudvikling- og eksekvering. 
 • Sikre alt fra omsætning, avance, markedsandel og prisfastsættelse til salgsopfølgning og budgetoverholdelse for energiområdet. 

Bliv en del af ledergruppen for salg
Du vil komme til at indgå i vores ledergruppe for markedschefer. Vi mødes en gang om måneden for at udveksle erfaringer og styrke samarbejdet på tværs af organisationen. Derudover indgår du i et bredt tværorganisatorisk samarbejde, og en del af opgaven bliver derfor også at skabe salg gennem andre dele af organisationen.

Solid erfaring med salgsledelse  
I kraft af din egen salgserfaring ved du, hvordan man skaber rammerne for det værdibaserede salg. Med din omfattende viden om markedet, konkurrenter og kunder opbygger, vedligeholder og motiverer du dit team til at dyrke deres høje faglighed.

 • Du kommer med minimum 5 års salgs- og ledelseserfaring. 
 • Har kendskab til landbruget eller besidder landbrugsforståelse.
 • Har du erfaring med planteavlsområdet, er det et ekstra plus – men ikke et krav. 
 • Du har en relevant kommerciel uddannelse. 

Det kan du forvente

 • Et job med indflydelse i en stor virksomhed, som en del af en international koncern. 
 • Et professionelt salgsteam hvor der er mulighed for sparring og fokus på samarbejde. 
 • Pensionsordning med mulighed for at tilkøbe sundheds- og behandlingsforsikring. 
 • Løn efter kvalifikationer.

Vil du sætte dine kompetencer i spil hos os?
Send hurtigst muligt dit CV og ansøgning.

 Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansættelsessted
Vi søger den rigtige profil til stillingen, og derfor kan arbejdssted være enten Gadstrup, Salløvvej 8, 4621 Gadstrup eller Dalmose, Lodsvej 10, 4261 Dalmose.

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Salløvvej 8, 4621 Gadstrup, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Christian Hjerpsted

Markedsdirektør

+45 2244 4207

chh@danishagro.dk

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 9.000 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.

Oplev Danish Agro

Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.