STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Traktor & Høstspecialisten A/S søger salgskonsulent til afdeling i Brønderslev

Vi udvider salgsstyrken og tilbyder en unik mulighed for dig, som vil skabe resultater gennem salg af nogle af markedets førende premium brands.

Traktor & Høstspecialisten A/S er full-line leverandør af maskiner og professionel service til den kvalitetsbevidste bruger, og ambitionen er at være kundernes foretrukne valg. Derfor søger vi til vores salgsteam i Brønderslev en salgskonsulent, som er initiativrig, og som trives med at arbejde med salg og kunder.


Du bliver en del af salgsteamet i Traktor Høst, som består af 10 dygtige kolleger fordelt på fire afdelinger, og som du kan sparre med. Vi lærer dig op i vores vision, kultur og værdier, så vi sammen kan høste fordel af markedets potentiale samt øge kundetilfredsheden.
 

En naturlig del af jobbet er kunderelationer, hvor du skal være opsøgende med henblik på at skabe og vedligeholde relationer til både eksisterende og nye kunder.
 

Din profil
Der er flere indgange til stillingen, men det er en fordel, at du har erfaring med salg fra en lignende brancherelateret stilling. Uanset hvad ser vi gerne, at du har gode kommunikationsevner, er åben af sind og har let ved at skabe kontakt til kunder. Derudover skal du have kørekort og forståelse for IT.

 

Personlige kvalifikationer

 • Du har drive og er udadvendt
 • Du forstår værdien af aktiv kundepleje
 • Du er handlekraftig og forstår godt købmandskab
 • Du kan se dig selv som en god ambassadør for vores virksomhed og produkter

 

Hvad vi kan tilbyde dig:

 • Et uformelt miljø med mulighed for ansvar og indflydelse
 • En virksomhed i vækst og konstant udvikling
 • Et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og kompetente kollegaer
 • Løn efter kvalifikationer og gode personalevilkår inkl. sundhedsforsikringArbejdsadresse
Traktor & Høstspecialisten A/S – Brønderslev
Markedsvej 138, 9700 Brønderslev Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.
Vi holder løbende samtaler, og stopper søgningen når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

SØG STILLINGEN

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Stig Risdahl Knudsen
Markedschef
Tel 2222 2430

Om Traktor & Høstspecialisten

Om Traktor & Høstspecialisten

Traktor & Høstspecialisten er Danmarks største CLAAS forhandler. Forretningen har i alt 4 afdelinger placeret i Nord- Øst- og Sønderjylland. Forretningen beskæftiger i dag ca. 90 medarbejdere, som dagligt brænder for at levere skræddersyede løsninger til vores kunder inden for vedligehold, salg og service. Ud over CLAAS, er vi forhandler af en række af markedets stærkeste brands. Læs mere på traktorhoest.dk.

Landbrugsmaskiner

Traktor & Høstspecialisten A/S forhandler kun landbrugsmaskiner, der kan leve op til udfordringerne i det moderne dansk landbrug. Gennem mange års erfaring ved de, hvad der skal til for at holde deres kunder kørende med solide landbrugsmaskiner året rundt.

Danish Agro koncernen

Traktor & Høstspecialisten A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.