STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Salgskonsulent til maskinafdelingen i Hvam

Vi udvider salgsstyrken og tilbyder en unik mulighed for dig, som vil skabe resultater gennem salg af nogle af markedets førende Premium brands.

Almas Agros er full-line leverandør af maskiner og professionel service til den kvalitetsbevidste forbruger - og vil være kundernes fortrukne valg. Derfor søger vi en salgskonsulent til vores salgsteam i Hvam, som trives med at arbejde med salg, kunder og initiativer.

Du bliver en del af Almas Agros salgsteam med fire dygtige kolleger i både Hvam og Brønderslev, som du kan sparre med og som vil lære dig op i vores vision, kultur og værdier, så I sammen kan høste fordel af markedets potentiale samt øge kundetilfredsheden. 

Vi sørger selvfølgelig også for at lære dig op i vores produkter, så du bliver specialist inden for vores forskellige produktgrupper. 
En naturlig del af jobbet er kunderelationer, hvor du skal være opsøgende med henblik på at skabe og vedligeholde relationer til både eksisterende og nye kunder.
 

Din profil
Der er flere indgange til stillingen, men det er en fordel, at du har erfaring med salg fra en lignende brancherelateret stilling. Uanset ser vi gerne, at du har gode kommunikationsevner, er åben af sind og har let ved at skabe kontakt til kunder. Derudover har du forståelse for IT og kørekort.
 

Arbejdsopgaver
Dine primære arbejdsopgaver er at:

 • Opsøgende salg til landbrug, maskinstationer og entreprenører
 • Maskindemonstrationer og igangsætning hos kunder
 • Tilbudsgivning, ordreregistrering m.v.
 • Deltagelse i udstillinger og messer i ind- og udlandPersonlige kvaliteter

 • Du har drive og er udadvendt
 • Du forstår værdien af aktiv kundepleje
 • Du er handlekraftig og forstår godt købmandskab
 • Du kan se dig selv som en god ambassadør for vores virksomhed og produkterVi tilbyder dig

 • Et uformelt miljø med mulighed for ansvar og indflydelse
 • En virksomhed i vækst og konstant udvikling
 • Et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og kompetente kollegaer 
 • Løn efter kvalifikationer og gode personalevilkår inkl. sundhedsforsikringArbejdsadresse
Almas Agro A/S, Hannerupvej 21, 9620 Aalestrup. Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og CV til srk@almas.dk hurtigst muligt. Vi inviterer løbende til ansættelsessamtaler, så søg allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Stig Knudsen
Adm. direktør
Tel 2222 2430

Om Almas Agro A/S

Om Almas Agro

Almas Agro A/S har siden 1956 været en væsentlig leverandør af maskiner til landbruget, bl.a. som autoriseret CLAAS forhandler siden 1959. Fra afdelinger i Brønderslev og Hvam leverer 30 engagerede medarbejdere maskiner, reservedele og service af højeste kvalitet.

CLAAS landbrugsmaskiner

CLAAS er en af verdens største producenter af landbrugsmaskiner og har hovedsæde i Harsewinkel i Tyskland. CLAAS er markedsledende i Europa inden for mejetærskere og en af verdens førende producenter af traktorer, ballepressere og høstmaskiner. 

Danish Agro koncernen

Almas Agro A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.